Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Öneri 2k Monitör Önerisi (Max Bütçe 30k)

Yukarda eklediğim g6 modeli iyi midir peki hala alınır mı? Ya da o fiyata başka hangi oled var?
  2. LothbLoki

Yardım Reverse kasa fanı cfm absürtlüğü

Radyatörü bu şekilde yana takmak sağlıklı mı? Bu şekilde yana takıp yine aynı vision compact kasada push-pull yapsam daha mı iyi olur, elimde arctic lf3 pro 360mm var.
  3. LothbLoki

Öneri 2k Monitör Önerisi (Max Bütçe 30k)

9800x3d ve 5070ti var, elimdeki 27’’ 1080p monitörü ikinci ekran yapıp yine 27’’ 2k bir monitör arıyorum ama fiyatlar biraz uçuk gibi. İps monitörle samsung g6 arasında 10k fiyat farkı var değer mi buna, gün içinde uzun saatler kullanıyorum gerek tasarım yapmada gerek oyun oynarken uzun süreler...
  4. LothbLoki

Msi 32" G32CQ5P 170hz PS5 için alınır mı?

Oled ne önerirsiniz? Asusun bu monitörü iş yapar mı yoksa daha uyguna daha iyi oledler var mı?
  5. LothbLoki

Öneri 1000-1200w psu önerisi

9800x3d ve msi 5070ti gaming trio oc hazır fakat güç kaynağı arayışındayım çok kararsız kaldım. Kasa olarak lian li o11 vision compact düşünüyorum ve nerdeyse kesin kararım. Psu olarak aklımda şunlar var siz ne önerirsiniz...
  6. LothbLoki

Öneri Lian Li Uni Fan Hakkında Detaylı Yardım

Kanka akakçeden bakıyorum ama siyah olanında üstte radyatör için aparat yok gibi duruyorda tüm vision compactlarda var mı aparat?
  7. LothbLoki

Öneri Lian Li Uni Fan Hakkında Detaylı Yardım

Kasanızın modeli nedir acaba, arctic lf 360 ile bir sistem dizdim ama kasa kaldı geniş ferah bir şeye benziyor sizinki.
  8. LothbLoki

150k Bütçe İle Sistem Dizmek

Keşke öyle olsaydı, hazır sistemde aldığım için 8gb var asus dual 8gb 4060ti
  9. LothbLoki

Şuan kasa ve psu için gaming gecelerini kovalıyorum hatta güzel bir fiyata 5080 falan düşürebilirsem çok güzel olur. Aklıma takılan tek şey 9800x3d ile elimdeki 4060ti beni ne kadar idare eder. Vatandan 18k ya ram aldım ertesi gün 30k oldu o yüzden bir an önce ekran kartı almak istiyorum ama...
  10. LothbLoki

Kanka sağolasın amd düşünmüyorum.
  11. LothbLoki

Hocam işlemciyi anakartı rami aldım kasa olarak lian li o11d evo rgb düşünüyorum ama psu da karar veremedim bir çok kişi nzxt c serisi öneriyor ama youtube da coil whine ya da farklı sürtme sesi geliyor fandan karar veremedim siz ne önerirsiniz? Yılbaşından sonra da parça fiyatları epey artacak...
  12. LothbLoki

Dual 5070 bi h.o. alırım

60k ya astral 5080 i kim satıyormuş linkle bakalım
  13. LothbLoki

Yardım 9800X3D Isınma problemi

Anakart olarak asus rog x870e-e düşünüyordum ama henüz anakartı belirlemeden ramlere bakmadım bile, msi tarafında çok şikayet okudum o yüzden sormak istedim.
  14. LothbLoki

Yardım 9800X3D Isınma problemi

Hocam konuyla alakasız ama msi anakarttan memnun musun? Ben de 9800x3d aldım fakat anakart kısmında çok kararsız kaldım asus ve msi arasında gidip geliyorum.
  15. LothbLoki

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ BİLGİSAYAR PARÇALARINDA SEPETTE %20 İNDİRİM

Anakart lazım 9800x3d için rog x870e-e 21.8k şuan alınır mı ya da başka ne alınabilir?
  16. LothbLoki

Yeni topladığım sistemim için uygun Ram önerisi

Hocam ne yaptınız? Bende aynı anakartı almayı düşünüyorum ama güncel durumunuz nedir memnun musunuz?
  17. LothbLoki

Gigabyte tarafında bu alınır mı peki, epey bir indirime girmiş gibi duruyor https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870e-aorus-master-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,812631495.html
  18. LothbLoki

X870 kısmında e serileri daha iyi diye okumuştum ama çok fark var mı aralarında? Almışken iyisini almak istiyorum, msi gibi markalarında çok sorunlu olduğunu gördüm çok şikayet eden oluyordu o yüzden direkt asusun roglarına baktım. 1764075949 Görev yerine göre değişiyor.
  19. LothbLoki

Öneri X870 serisi Anakart Tavsiyesi

Hocam epey zaman geçmiş ne yaptınız acaba son durum nedir, 9800x3d aldım bende bir x870e anakart arıyorum ama ne aldınız acaba?
  20. LothbLoki

Hocam 20600tl ye aldım işlemciyi şuan anakart olarak asus rog strix x870e-e düşünüyorum fakat şöyle bir süre sistemi 4060ti gpum ile kullanıcam 5000 super serisi çıkınca duruma göre değiştiricem, anakart olarak ne önerirsiniz rog x870e-e iyi midir?
Geri