Arama sonuçları: *

• Users: Talu
  • Order by date
  1. Talu

Klavye alıcam kararsız kaldım(REDRAGON)

brom o bunlardan daha pahalı bunlar
  2. Talu

yani 900tl ye kadar sınırım var . Ama bu kalvyelerde biri olursa yada redrargon olursa iyi olur
  3. Talu

https://www.trendyol.com/redragon/k530-draconic-mekanik-red-switch-60-compact-rgb-turkce-q-bluetooth-kablosuz-oyuncu-klavyesi-p-71610739...
  4. Talu

650 TL Klavye önerisi

brom membran istemiyorum demistim fakat attigin butun klavyeler membran klavye uzun bi suredir membran kullanıyorum zaten(zorunluluktan) ve hissiyati hosuma gitmiyor. 1659875055 bu klavyenin markasını hiç duymadım fakat her yerde bitmiş kaliteli mi ?
  5. Talu

650 TL Klavye önerisi

bilmiyorum brom uzun bir süredir membran bir klavye kullanıyorum ve hissiyatı hosuma gitmiyor açıkçası
  6. Talu

Şu 3 mouse arasında kararsız kaldım.

zaten bu 3 mouseda aynı fiyat asagi yukari ama 350TLden fazla olmasın yani
  7. Talu

Şu 3 mouse arasında kararsız kaldım.

1. DeathAdder Essential [2021] 2. SteelSeries Rival 3 3. Razer Mou Viper Mini sizce hangisini almalıyım tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim.
  8. Talu

650 TL Klavye önerisi

max 650 TL ye red switch membran olmayan klavye onerir misiniz ?
  9. Talu

CSGO map yüklenirken çöküyor masaüstüne atıyor.

tessekurler artık oyun aciliyor
  10. Talu

CSGO map yüklenirken çöküyor masaüstüne atıyor.

Arkadaslar csgoda bir oyuna girdigimde map yuklenirken yarıda falan direk masaüstüne atiyor kapanıyor oyun lütfen nedeni bilen çözümünü bilen varsa yazsın
  11. Talu

Etherium miningde Rx 570 8GB ile günlük karım ne kadar olabilir?

bilgilendirdigin icin tessekur ederim.
  12. Talu

Etherium miningde Rx 570 8GB ile günlük karım ne kadar olabilir?

Yardımcı olursanız sevinirim arastırdım fakat kimse rx570 in (8gb) halini soylememis whattomineda da yok 8gb hali.
  13. Talu

Minecraft(orginal) opengl sorunu

bu orjinal olmayan mc icin sanırım 1610983190 bunu 3 kere denedim ve asla degismedi sonuc
  14. Talu

Minecraft(orginal) opengl sorunu

yeni opengl indirdim gene aynı hatayı verdi(silip yukle demeyin 3 kere denedim)
  15. Talu

Beyler mikrofon almayı düşüyorum bm800 ideal mi?

Birazcık araşturma yaptım.BM800 ideal gibi sanki hyperx quadcast cok iyi fakat cok pahalı geldı zaten yayıncı yada youtuber degılım.BM800 ideal mi yani onun dısında baska oneriniz varsa soylerseniz sevinirim.
Top Bottom