Arama sonuçları: *

1. T

Sistem hakkında yardım istiyorum

Hocam benim anakart ram işlemciyi satıp ryzsn 5 2600 veya r3 3100 anakart ram almayı düşünüyorum. R3 3100 2000 TL civarına denk geliyor. Ben de benim üçlüyü 2000 TL civarına satmaya çalışıyorum. Ekran karti kasa disk cart curt mevcut bende
  2. T

Hocam arkadaş yazdı. Ne kadar nakit diyeyim? valla sizi de meşgul ediyorum kusuruma bakmayın
  3. T

Tamamdır brom.
  4. T

Şimdi ne yapayım arkadaşlar? Ne yazayım kişiye
  5. T

Kendisine sordum onu ben de hocam üzerine ne kadar vermemi istersiniz dedim. Kendisi bana sen bir fiyat söyle üzerine verebileceğin kadar ona göre anlaşırız dedi
  6. T

Kendisi fiyat bilgim yok dedi benden ne kadar verebilirsin dedi. Hiç emin değilim ne kadar verilir üstüne.
  7. T

Hocam parçaların 2-3 aylık garantisi mevcuttur dedi ama üzerine bir miktar nakitte isterim dedi. Takaslamama değer mi 1607203837 Onun hakkında bir şey demedi hocam ama zaten ekran kartları hariç takas yaparım üstüne de biraz nakit alırım dedi
  8. T

Benim sistemim şu şekilde: İ7 4790k Sapphire Nitro Rx 470 HyperX 16gb Ram Asus b85 pro gamer Takaslamak istediğim sistem şu şekilde: Ryzen 5 2600 450m anakart 16 GB 2666mhz ram Rx 580 ekran kartı Arkadaşla konuştuk ekran kartları hariç ve üzerine nakit istedi.Takasa değer mi?
  9. T

Merhabalar, iyi akşamlar hocam. Bende bir sistem var. Bugün ikinci el başka bir sistem gördüm ve takaslamayi düşündüm. Ama takasa değer mi emin değilim. Sistemleri size atsam ilgilenebilir misiniz 1607203433 Ben de sistem var hocam. İkinci el başka bir sistemle takas yapmak istiyorum...
  10. T

Merhaba iyi akşamlar. Sistem hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
  11. T

2. El sistem değişimi

Arkadaşımda i7 sistem mevcut ve ryzen sisteme geçmek istiyor. İkinci el bı ryzen sistem bulduk. Bizimki ve alacağımiz sistemin özellikleri şu şekilde: ---- Bizimki------ İntel i7 4790K 16 GB Hyperx Ram Cooler Master T400i Kule Tipi Soğutucu Asus b-85 pro gamer anakart 240 GB Kingston SSD...
  12. T

İkinci el sistem almayı düşünüyorum

Arkadaşlar buraya iki adet ikinci el sahibinden ilan atıyorum. Reklam amaçlı değildir kesinlikle, almayı düşünüyorum. 1- https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-temiz-oyun-bilgisayari-gtx-1080-i7-4790k-16gb-ram-m.2-ssd-878181818/detay 2-...
Top Bottom