Arama sonuçları: *

1. Polatbnyamin

İphone 6s wifi sorunu

Bir cep telefoncudan iphone 6s aldım.Telefoncunun wifi ağı hariç hiçbir ağa bağlanmıyor kazıklandık mı ? Nedir bunun çözümü?
  2. Polatbnyamin

Ekran kartım kaç tl eder

maalesef bu kötü bir şey knk rtx 3060 çift fanlı 329 dolar ''normalde'' ama git bakalım bulabilir misin 329 dolara 3060
  3. Polatbnyamin

Ekran kartım kaç tl eder

1 tane varsa elinde ****** et sat gitsin
  4. Polatbnyamin

Ekran kartım kaç tl eder

karaborsa olmuş heryer ekran kartı yok zorlasa 9'a da verir
  5. Polatbnyamin

8 gb ram +240gb ssd ya da 16 gb ram

İnan ki hic bakmadim ama gonlum samsungdan yana fiyatlari uyan olsa alabilirdim.
  6. Polatbnyamin

Ben de oy Bende oyle dusunmustum baska forunlarda ssd al denmis supheye dustum ama benim zaten depolama var dogru olan ram almak cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin 1606844274 327 galiba
  7. Polatbnyamin

500 gb 7200 rpm hdd ve 320 gb 7200 rpm hdd var sistem de ram hic yok sistemi yeni topluyorum hdd'ler bir kac yildir elimde onlari kullanmayi dusunuyorum
  8. Polatbnyamin

Arkadaslar 600 küsür tl bütcem var xpg'nin 8gb rgb ramlerini almayi dusunuyorum.Ya 16 gb ram alabilirim ya da 8 gb + 240 gb ssd sizce hangi kombinasyonu secmeliyim
  9. Polatbnyamin

tomb raider alınır mı? ve max30tl oyun önerisi

Ben 2013'de cikani oynadım eglendim bence alinir
  10. Polatbnyamin

tomb raider alınır mı? ve max30tl oyun önerisi

Steam sonbahar indirimleri ve epic games cuma indirimleri basladi 30 TL'ye 2 tane cok klas oyun alabilirsin incele istersen kardesim kacirma firsatlari
  11. Polatbnyamin

Wallpaper engine hareketli wallpaperlar performans düşürürmü

Kanka oyunlari cok bilmem ama windows acilis ekraninda veya alt-tab yaotiginda kasma olur mesela unlostun cs go fps arttirma rehperine bak adam ilk is arkaplani siyah ekran yapiyor
  12. Polatbnyamin

İnternnet şifremi nasıl değiştirebilirim

Youtube da çokca var modem şifresi değiştirme yazarsanız birkaç dakikalık bir şey sosyal medya lifresi değiştirmekten kolay
  13. Polatbnyamin

Hangi antivirüs programı daha iyi?

Antivürüs programları virüstür bence.Orjinal program kullanıyorsanız virüsten korkmaya da gerek yok
  14. Polatbnyamin

Sansür Yasası

Eskiden paylaştığımız bir şey için tutuklandığımızda anlardık ki bir savcı bizim takipçimiz takipçilerden tanıadıkların çıkarıp hesabı gizli yaptığında ne olursa olsun dava açamıyorlardı çünkü gönderi gözükmüyordu keza hesap anonim ise kesinlikle kim olduğunuz bulunamıyordu.Şimdi ki düzenleme...
  15. Polatbnyamin

Sansür Yasası

Akpli vekiller görüşmeye hiç katılmadı böyle devam ederse bu tarz forumlar dışında fikir özgürlüğü kalmayacak
  16. Polatbnyamin

Sansür Yasası

Sabahın 4-5'inde geçirilen sansür yasasını delmek için vpn yeterli mi? (Vpn sağlayıcıların da yasaklanması söz konusu)
  17. Polatbnyamin

Sistem eleştirisi ve önerisi

ben ekran kartında nvidia daha beğeniyorum ama amd olabilir ekran kartı için bütcemi 800'e kadar zorlarım
  18. Polatbnyamin

Sistem eleştirisi ve önerisi

Hocam bu sistemi başka biri için topluyorum ve o sonradan bunu yapamaz ekran kartı olarak ne tafsiye edersiniz?
  19. Polatbnyamin

lenovo idepad 500 15-ısk vidalarını açamıyorum

Hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ince bir düz tornavidayı pense ile yarim olacak şekilde kırdım yani üç kısmın genişliğini yarıya indirdim hala da o tornavidayı kullanırım dene bi yoksa da gidip alabilirsin çok pahalı değil
  20. Polatbnyamin

Ekran Kartı Yerine Oturmadan Çalışma

Kısa devre olabilir ,oyunun en güzel yerinde görüntü gider sen en iyisi slot kulağı varsa onu tam ac ve tak ya da anakart tamamen söküp tak(kasaya montaj epey zorlar)
Top Bottom