Rica ederim. İzlediğim testlerde herhangi bir dip sesle karşılaşmamıştım daha önce, USB arayüzüyle kullanacağınız için sıkıntı olmayacaktır muhtemelen. Videoda XLR ile test edildiğinden belki kullanılan ses kartında vesaire sıkıntı olabilir bir ihtimal. En kötü dediğiniz gibi yazılımından veya...
Araştırmayı güzel yapmışsın diyebilirim. Quantum Stream ya da PD200X öneriyorum. İkisinin de ses kalitesi bu fiyat bandındaki en iyi seçeneklerden ve yazılım destekleri de mevcut. JBL'in çok-yönlü kutup deseni avantajı var, yayınlarda gerek olmaz tabii.
Ortamda ses varsa kesinlikle PD200X tercih...
Bütçe artmıyorsa yukarıda paylaştığım Maono PM422'yi önerebilirim. PD200X'in içinden stand çıkmıyor biliyorsunuz zaten, ucuz yollu bir tripod önerirdim ama dinamik mikrofonları boom arm ile kullanmak çok daha iyi olacaktır. Bütçe birazcık artarsa da şunun gibi bir stand alınabilir.
Birkaç hafta önce 2K'dan satıldı A6T. Fiyatı epey fazla şu anda.
https://www.sescibaba.com/maono-pd200x-usb/xlr-dinamik-mikrofon
Bu mikrofon daha iyi bir tercih olacaktır. Boom arm alacak bütçe yoksa Maono PM422 de bakılabilir.
Ses kalitesi iyi herhangi bir kardioid mikrofonla vokal kaydı...
YouTube'da kullandığım 2 hesabım var. Ve son zamanlarda bu hesaplarım arasında geçiş yaptığımda sağ üstteki bildirim ikonlarının da değiştiğini farkettim. Epey garibime gitti doğrusu.
Dikkatli bakınca aradaki farkı görebiliyorsunuz. Diğer kanalımın abone sayısı 842, diğer ise 17 falan. Belli...
O zaman sıfır ve 2. el tarafında birkaç seçeneğe göz atmak daha iyi olacaktır. Bütçenin ne kadar artacağına da bağlı.
Konu açıp etiketleyebilirsin uygunsa, yardımcı olurum.
1732573781
Stoklar inanılmaz hızlı tükenmiş bu arada, 4 tane ürün kalmış. Saldırmış millet resmen affetmemişler. Seiren...
Seiren V2 X ve Mini mikrofonların fiyatları hiç fena değilmiş. Bütçe artıramayanlar ve özellikle küçük, kompakt mikrofon isteyenler kesinlikle değerlendirmeli.
Ses kalitesi Solocast'e yakın, belki bir tık gerisinde. İndirimli fiyatına göre iyi denebilir.
Steam girdisini gösterdiğim şekilde ayarladıktan sonra, DSX yazılımını kurup "Controller Emulation " kısmını "OFF" konumuna getirdikten sonra kontrolcüyü çıkarıp tekrar taktığında olması lazım aslında. Yazılımı yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun.
Bu şekilde bir sebepten yine de...
Civardaki marketlere bir bakayım, vardır dediğiniz tarzda muhtemelen ama hacimleri istediğim genişlikte midir emin değilim. Gidince göreceğiz artık. Teşekkürler öneri için.
@Akhisarli45 Unutmuşum demeyi, teşekkür ederim sana da yazdığın için.
Mikrofon olarak Maono PD400X, 4 kutup desenlerine ihtiyaç olacaksa da (fiyatı biraz daha düştüğü takdirde) JBL Quantum Stream Studio öneririm. Bu iki mikrofon da Quadcast'ten daha iyidir. Kasım sonuna kadar belki daha iyi bir seçenek oluşabilir.
Bu bütçede ses kalitesi ve dış ses izolasyonu anlamında en iyi seçenek, bu fiyata bu kalitede bir dinamik USB mikrofon yok. Quadcast ve denklerinden daha iyi ses verebiliyor. Yazılım desteği de mevcut.
Bizzat kullanıcısından fikir almak istersen @Arda Fisher'a danışabilirsin. Kendisi üründen...