Arama sonuçları: *

1. A

DA 4 SİSTEMİ KUTULAMA KARGOLAMA NASIL OLUR?

Merhaba arkadaşlar, bugün sorunum çözüldü. 3 paketmiş ve paketim eksik kargolanmış.Kargolanan paketler PC parçalarımın kutusu ve monitörüm. Kasam ise bugün kargoya verildi.
  2. A

hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kavuşuruz inş :)) 1607274391 çok teşekkür ederim içimi rahatlattı bu fotoğraf :)
  3. A

Ben o fotoğrafı kaçırdım kardeşim ama bu dediklerine sevindim umarım biran önce elimize kargolarımız eksik olmadan hasar olmadan elimize ulaşır.
  4. A

inş. öyledir kardeşim :) , çok uzun zamandır PC toplamak için ne emekler verdim.O yüzden biraz tedirgin ve heyecanlıyım.Umarım dediğin gibi olur ve aksilik yaşamam.
  5. A

Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim ama şöyle bir video izledim itopya kargolama boş kutuları koydukları koli bayağa büyük duruyor.(video dk 3.35) Dolayısıyla kasa kutusuna boş kutuları koyacaklarını hiç sanmıyorum. Tek derdim o kadar bekledim,eksik teslim etmemeleri.
  6. A

Merhabalar, 24 Kasım tarihinde itopya'dan DA SİSTEM4 siparişi verdim ve 4 Aralık tarihinde kargolandı ancak aklıma takılan bir problem var. Sistemimin montajlanarak bana teslim edilmesini istedim ve ek olarak monitör siparişi verdim. Ancak UPS nin sisteminde sadece 2 koli gözüküyor. 1. koli kasa...
Top Bottom