Arama sonuçları: *

1. YusufAPAK

4080 superi satmalı mıyım

Bende 2 hafta önce güzel bi sistem topladım 4070 super ve ryzen 7 9800x3d vs. ama yorumlarda arkadaşların dediği gibi burası türkiye fiyatların nasıl olacağını kestiremezsin kartlar türkiyeye gelsin ondan sonra hareket edersin satmak için acele etme
  2. YusufAPAK

Anakartım ve ramlerim sizce uyumlu mu?

merhaba dostlar yeni toplayacağım sistem için görüşlerinize ihtiyacım var anakart ve ram uyumluluğu konusunda yardım istiyorum sizce altta yazacağım parçalar uyumlu olurmu ? anakart asus prime b650-plus 6400 mhz ram xpg 2x24 gb cl32 6400 mhz
  3. YusufAPAK

Yardım IPhone Aldım Başıma Bela Aldım! Lüften Yardımcı Olun

aynen öyle bende gri renkte patlama oluyor.Tahminimce güncellemeden sonra oldu
  4. YusufAPAK

4070 super sistemim yardımcı olabilirmisinz

TEK TEK ALICAM ANAKART : ASUS PRİME B650 PLUS
  5. YusufAPAK

4070 super sistemim yardımcı olabilirmisinz

yeni bir sistem toplamak istiyorum ancak parça uyumluluğu konusuna pek hakim değilim parçalarım şu şekilde ANAKART : ASUS PRİME B650 PLUS EKRAN KARTI : MSİ VGA GEFORCE RTX 4070 SUPER İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7 9800X3D SSD : SAMSUNG 990 PRO 2 TB RAM : XPG 2X24 GB 6400 MHZ CL 32
  6. YusufAPAK

MSI 4070 Super ve Ryzen 7 için Anakart Önerileri

Merhaba dostlar aldığım anakartta sorun çıktı iade edeceğim onun yerine yeni anakart almam lazım ne almam konusunda yardımcı olabilirmsiiniz Sistemde msi 4070 super ekran kartı ryzen 7 9800x3d işkenci xpg 2x24 gb 6400 mhz ram var bunlara göre bi anakart arıyorum
  7. YusufAPAK

Bende de video izlerken gri renk patlaması oluyo ama benim telefon 2 yıllık sıfır almıştım güncellemeden sonra oldu
  8. YusufAPAK

Nasıl bi renk patlaması yapıyor
  9. YusufAPAK

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

anakart asus prime b650 plus - ssd samsung 990 evo 2 tb - kasa gamemaster f-7 beyaz - soğutucu thermalright frozen horizon 360 aldım
  10. YusufAPAK

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

bence yanlış düşünüyorsun bana göre bir sistemde işlemci ve anakart iyi olacak çünkü ileriki zamanlarda sistemini geliştirmek istediğinde ram ekran kartı soğutma vs kolayca değiştirebileceğin şeyler 9800x3d aldığın zaman seni uzun yıllar götürebilecek bir işlemci 1733817144 bu iki ekran...
  11. YusufAPAK

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

Hayırlı olsun biraderim bende sistem topluyorum işlemci ve ekran kartı kaldı sadece. 9800x3d ve 4070 süper düşünüyorum
  12. YusufAPAK

İnternet sorununu nasıl çözerim

BENDE BUNDAN ALMIŞTIM GAYET GÜZEL PC YANINDA OLSUN EŞLEMESİNİ YAPMAYI UNUTMA.BENDE SIKINTI OLMUYORSA YERDEN BİYERDEN KABLO ÇEK SIKINTIYA GİRME
  13. YusufAPAK

İnternet sorununu nasıl çözerim

Kardeş ne zamandır çektiğin çile nedir aylardır pc araştırdın konuşmuştuk seninle şimdi aldın ve böyle bir sorun var bak arkadaşın biri tp link menzil arttırıcı önermiş bende kullandım gerçekten çok işe yarıyor ucuz ve etkili bir yöntem. bende wifi anakart alma bütçesi var ama almıyorum...
  14. YusufAPAK

75k bütçe sistem tavsiyesi

Stoklar bittiği için o fiyatta şuan vatan'da 3 gün önce 22.900 tl idi
  15. YusufAPAK

75k bütçe sistem tavsiyesi

r7 7800x3d yerine 3000 lira daha işlemciye ayırır 9800x3d alırım
  16. YusufAPAK

11.11 İndirimleri ne kadar olur?

Hiçbirşey ucuzlamaz ucuzlasa bile 300-400 lira ucuzlar benden söylemesi :)
  17. YusufAPAK

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

aynısını yapıyorum şuan ekran kartı ve işlemcim kaldı :)
  18. YusufAPAK

YENİ BEYAZ SİSTEM TOPLUYORUM GÖRÜŞLERİNİZ

BİRADERİM ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN BENDE ŞUAN BEYAZ SİSTEM TOPLUYORUM ŞUAN SADECE EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ KALDI YENİ ÇIKAN RYZEN 7 9800X3D İŞLEMCİ FİYATINI BEKLİYORUM VE EKRAN KARTI KONUSUNDA 2 SEÇENEĞİM VAR. YA MSİ RTX 4070 SUPER VEYA GALAX 4070 Tİ SUPER EKRAN KARTI OLACAK KARARSIZIM
Geri