Arama sonuçları: *

1. KatipÇelebi

Şarjlı (kalem tipi) Tornavida Seti Almak İstiyorum.

İyi bayramlar. Şarljı tornavida seti almak istiyorum ama çok kararsızım, genel itibariyle evdeki eşyaları, bilgisayar söküp takmak için kullanacağım. Bana bildiğiniz veya kullandığınız markalardan önerebilir misiniz?
  2. KatipÇelebi

Yardım HDD Kafa Atmaya Başladı... Güvenilir Ve Sağlam Bir Marka Arıyorum. (4 Tb)

Önbellek 64 mb bu sorun olur mu? Çünkü boyutları yüksek dosyalar yüklüyorum. 1718009871 https://www.epey.com/sabit-disk/seagate-barracuda-3-5-inc-4tb-st4000dm004.html Bu nasıl?
  3. KatipÇelebi

Yardım HDD Kafa Atmaya Başladı... Güvenilir Ve Sağlam Bir Marka Arıyorum. (4 Tb)

Başlıkta belirttiğim gibi HDD sorun yaşıyorum, son zamanlarda kafa atma sesleri yükselmeye başladı, yedeklerimi geçici olarak aldım fakat yenileri için güvenim kalmadı. O nedenle 4 TB hdd arıyorum. Hangi markayı öneriyorsunuz neden? Şimdiden teşekkür ederim :)
  4. KatipÇelebi

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Yarın bize uyumak yok o zaman. İnşallah düşer de satın alırım.
  5. KatipÇelebi

rtx 3060 için bu fiyat iyi mi? Fiyatlar düşüyor

Depoparktan alışveriş yapan oldu mu? Güvenemedim. Alan var ve sorun yaşamadıysa alacağım.
  6. KatipÇelebi

internet kafeden mi pc alayım internetten mi

Turbox satın almıştım 1 sene kullanamadım hatta yanında hediye olarak verilen wifi adaptörü pc üzerindeyken alev alacaktı. Gerek yok.
  7. KatipÇelebi

Yardım 9 Ay Önce Aldığım Ürünü İade Edebilir miyim?

Tüketici kanununda derki; Alınan ürün ilk altı ay içinde arızalanırsa değişim, para iadesi talep edilebilir. Sizinki 9 ay olmuş maalesef bu tamire girer değişim çok zor ama iltimali var.
  8. KatipÇelebi

Yazı yazmak için mekanik klavye

Duruşma salonunda kullanmak için almıyorum, alırsam vurur beni :D o nedenle kalemde kullanacağım
  9. KatipÇelebi

GIGABYTE RTX 2060 5.500 TL!!! (Forum İçi İkinci El Bölümünden)

Benim de satasım var. Asus Dual 192 bit RTX 2060 6 GB, tahmini ikinci el fiyatı nedir? Nişanlanıyorum da masraflar yordu beni.
  10. KatipÇelebi

Arkadaşlar alacağım klavyeyi buldum, tavsiye ederim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. https://www.itopya.com/corsair-k60-pro-cherry-mx-low-profile-speed-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  11. KatipÇelebi

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Fiyatının düşmesini bekliyorum...
  12. KatipÇelebi

Güzele benziyor. Ses yok denecek kadar az. Teşekkür ederim değerlendireceğim. 1624487863 Altın kaplama da yok ama fiyatı uçuk :D
  13. KatipÇelebi

Yok mu başka tavsiye :)
  14. KatipÇelebi

Ryzen 5 3600 + RTX2060 sistem 10.300tl alınır mı?

İkilemde kalman kadar normal bir bir şey yok. Umarım istediğini bulursun. Ben de aşağı yukarı 1 hafta kadar araştırma yaptım. Dolar yaktı bizi...
  15. KatipÇelebi

DA Forum SpeedTest Yapıyor!!!

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne toplu dilekçe verilirse düşünülebilir. Eski oturduğum yerde Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne dilekçe yazın demişlerdi. Fırsatımız olmadı. Denenebilir. Aklında bulunsun.
  16. KatipÇelebi

Ryzen 5 3600 + RTX2060 sistem 10.300tl alınır mı?

Aynı bilgisayarı 4 ay önce 7kya almıştım, fiyatlar çok artmış ama şu dönemde böyle bir sistemin daha uygununu bulabileceğini sanmıyorum. Bulursan da kaçırma :) Umarım bulursun...
  17. KatipÇelebi

Düşünmedim değil, blue switchli klavyeyi kalemde test etme fırsatım oldu ama herkes çok rahatsız olduğu için kullanamadım bir daha :) Membranlar da çok pahalı...
  18. KatipÇelebi

Ben de öyle diyordum, 1 hafta önce ev değiştirdim, alt yapı çok daha fazlasını destekliyor ama ücret mevzusu girince araya... Allah belasını diye başlıyorsun :)
  19. KatipÇelebi

Türk Telekomun ücretinden dolayı maalesef ancak bu kadar oluyor :)
  20. KatipÇelebi

Çok makbule geçer, minnettar olurum. Bu arada bu klavye de hoşuma gitti bu arada, yazı yazmak için çok ideal deniyor, ofis işleri için birebir deniyor. Benim gibi yazı yazmak için klavye arayışına giren arkadaşlar var ise bakabilir...
Geri