Arama sonuçları: *

1. V

Ps 5 Cafe Açmayı düşünüyorum

yani hiç dükkan açmadığım için bilemiyorum ama öğrenmek lazım neye göre kaç para vergi ödeyeceğim ona göre tekrar hesap yapmaklazım açıkçası konumundan dolayı çok batacağımı sanmıyorum yakındaki internet kafede çalışan arkadaşımlada konuştum etradımdada hiç rekabet olmayacak 1749561847 babamda...
  2. V

büyük şehirde açacağım tadilat filanda tek seferlik maliyetler hergün de tv kırılıp kollar bozulmaz diye düşünüyorum zabıtayada ne yedireceğimi anlamadım valla açmak istediğim yerin yakınında ps5 cafe değilde internet kafe var çok kaliteli bir hizmet sunmamasına rağmen iş yapıyor ps5 kafe...
  3. V

hiç ps5 kafesi yok ve 3 tane lise var 15dk yürüme mesafesinde 1749559382 hallederiz onları max ne kadar olabilirki
  4. V

tabikide biraz daha iyimser ama aylık 77.000tl değil 50.000 - 60.000tl arası kazansam üzülmem diye düşünüyorum 1749559273 birtek internet kafe var o bölgedeki tek ps5 kafesi olacak
  5. V

Merhabalar, PS5 internet kafe açmayı düşünüyorum. Açacağım yer, 3 tane liseye yakın bir konumda olacak. Ufak bir hesap yaptım; 10 tane PS5 almayı planlıyorum. 8 tanesi 2 kollu, 2 tanesi ise 4 kollu olacak ve toplamda 260-270 bin TL tutuyor. 10 tane küçük TV ünitesi alacağım; sehpa gibi...
  6. V

Footbal manager 2023 error

ilk hata ikinci hata oyuna giriş yapmıyor bu şekilde 2 tane hata alıyorum 1. tamam diyorum 2 geliyor onada tamam diyorum oyunkapanıyor ne yapmam gerektiğini...
  7. V

Yardım Kasa çalışıyor ama monitör açılmıyor

Denedim
  8. V

Denedim ancak monitor hicbir sekilde acilmiyor
  9. V

Bilgisayarim normal calisiyordu bilgisayarin başından 10dk ayrıldım ve geldiğimde monitör calismiyordu kasa calisiyordu ama monitor gelmiyordu anakartin uzerindeki boot ışığı da yanmıyordu
Geri