Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Turknet ağır download hız düşüşü

o zaman dsl kısmı vs var istersen bi bak
  2. F

7000 tl ye laptop önerisi

Ayrıca küçük bir not düşmek isterim kardeşim tekte herşeyi almayı planlama eğer bütçen azsa mesela 500gb m.2 ssdli bir bilgisayar alıp sonradan 1tb hdd eklemeyi düşünebilirsin veya 8gb ram olanından alıp sonra içindeki ram'in aynısından almayıda düşünebilirsin
  3. F

7000 tl ye laptop önerisi

Piyasa şuanda nasıl bilmiyorum ama ben 2-3 yıl önce almıştım o zamanlar monster benim gibi öğrenciler için iyi bir kulaklık ile kullanıldığında gayet iyi bir bilgisayardı üstüne biraz daha koyanlar msi tarafına yöneliyordu sebebiyse müşteri hizmetleriydi diğer firmalar temizlemeyi ücretsiz...
  4. F

Ayarlarının değişmesinden değil durum daha çok modemini kendin için ayarlamanla alakalı. Mesela senin evinin duvarları ince ve az duvar var eğer modemin dual band ise sen gider 2.4 GHz olan ağı kapatırsın boşuna ram'e yüklenme olmaz çünkü 5GHz daha hızlıdır ama duvarlardan geçemez. Bunun gibi...
  5. F

Archer VC220-F3V için Benzer fiyat bandında router önerisi

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay kadar önce eve VC220-F3V almıştım ama malumdurki modemlerin performansı biraz hızlı düşüş yaşıyor, ev iki katlı olduğu için sıkıntı çıkmaya başladı bu yüzden modemi üst akta taşıyıp alt kata router koymak istiyorum önerileriniz varmı? (max 400-450₺ civarı...
  6. F

Modeminle alakalı olabilir modeminin ayarlarını kurcalamanı öneririm
Geri