Arama sonuçları: *

1. X

2021 Mart ayında bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Çok uzun zamandır pc toplamak için bekliyorum. Eğer fiyatlarda büyük düşüşler veya iyileşmeler olmayacaksa almayı düşünüyorum. 1614664265 Dolar ve Euro da düşüş olmayacaktır tahminimce. Zaten pandeminin ne zaman biteceği belli değil. Fiyatlar her geçen gün artıyor bu yüzden almayı düşünüyorum...
  2. X

Bugün 10 bin lira verip 6 ay sonra 6-7 bin lira satıldığını görüp pişman olmak istemiyorum açıkcası çok fazla soru işaretleri var kafamda :d
  3. X

Şu an Mart ayındayız ve yeni bir sistem almak istiyorum, fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Bunları sizlerle paylaşıp bu soru işaretlerini gidermek istiyorum. 1.) Şu an bilgisayarların fiyatları çok fazla ve Covid-19 sürecindeyiz. Keza Euro ve Doların durumu da belli. Bir süre(birkaç) ay...
  4. X

7500-8000 TL Bu sistem alınır mı?

Önerin için teşekkür ederim ama 250 gb ssd nin yeterli olacağını düşünmüyorum. Benim gönderdiğim sistemde asus 2060 bulunuyordu ınno3d ile illaki aralarında farklar vardır. Anakartta aynı şekilde asus idi burda biostar kullanılmış malzeme kalitesi, parçaların sağlamlığı ,soğutması vesayre illaki...
  5. X

Atabilirsin tabii ki.
  6. X

Başka bir ssd almaya çalışacağım. Diğer parçalar nasıl sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Birde sizce 500 gb ssdler yeterli olur mu oyun oynamak için. Olmadı 1 Tb hdd satın alacağım o zaman fiyat 8000 TL oluyor. Cevaplarınızı bekliyorum. 1607339336 Önerin için teşekkür ederim dostum. Diğer...
  7. X

Aşşağıgaki sistemi satın almayı düşünüyorum oyun oynamak için kullanacağım. Fiyatı 7600 TL sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Birde 512 gb ssd oyunlar için yeterli olur mu olmazsa 1 Tb hdd alacağım fiyat 8000 TL oluyor o şekilde. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. İşlemci...
  8. X

2.El olarak satacağım bilgisayar kaç TL eder?

Anakart: Asus h61m-k İşlemci: Intel i3-3240 3,40 ghz Ram: 8 Gb ddr3 Depolama: 500 Gb Seagate hdd Grafik kartı: Intel Hd 2500 Yanında da Philips 60hz 1920x1080 bir monitör vereceğim. 2.El olarak satacağım bu bilgisayar ve monitör toplam kaç lira eder. Lütfen bu işlerden anlayan kişiler yardımcı...
Top Bottom