Arama sonuçları: *

1. XanthiN

Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

neler yaşadınız?
  2. XanthiN

🔥İndirim TT Mobil'e Gecenlere Temu'da %50 İndirim!

Temu ve benzeri yurtdışı siteleri maksimum düzeyde engellenmeye çalışılırken, TT'nin Temu işbirliği aşırı şaşırttı... :pikacu:
  3. XanthiN

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Bil Kazan🔥

Yok çıkmıyor bende ana sayfada
  4. XanthiN

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

HDD üzerinden oyun oynanmaz artık. Hele PS5 için hiç kullanılmaz, belki eski PS4 oyunları olabilir sadece.
  5. XanthiN

❌İndirim Bitti! Hi-Level 40HRT900 Full HD 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV ₺7.599,00

Satıcının heryerde profili var ve sicili temiz görünüyor. PTTAVM konusunda ise katılıyorum.
  6. XanthiN

🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

Sitede peşin fiyatına taksit yok, trink para ile bu fiyata almak bi çok kişiye koyar.
  7. XanthiN

❌İndirim Bitti! Hi-Level 40HRT900 Full HD 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV ₺7.599,00

Neydi o bi link atar mısınız? Bizim yeni ihtiyaç oldu maalesef.
  8. XanthiN

Apart için TV araştırıyorum ben de, böyle ucuz bişey mi almalı 15-20 bin TL bişey mi Şu da dip fiyat, biraz daha büyük istiyen bakabilir: https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-hi-level-hl43dmn540-full-hd-43-109-ekran-uydu-alicili-webos-smart-led-tv-fiyati,92216981.html
  9. XanthiN

Doğru haklısın, ilgili modeli pek araştırmadan gönderdim. Takibi bıraktıktan sonra şimdi görüyorum ki çeşitli konularda sorun yaşayanlar olmuş. Çözülür ama bazı kişilerin başı ağrımış. 5070 / 5070 Ti arasında çok fiyat ve performans farkı var gerçekten, iki laptop arasında bu kadar az fiyat...
  10. XanthiN

🔥İndirim Grundig 50 GKU 700 50'' 127 Ekran 4K Ultra HD Google TV 18.998₺

15-20 bin TL arası alınabilecek en iyi TV'yi arıyorum. Mantıklı fikirleri olan var mı? Mesela, Amazon indirimlerinde Next YE-58GFSG8-QLED 16 bin TL idi, henüz müsait olmadığım için almadım.
  11. XanthiN

TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi

Real Madrid - Man. City maçı kaçmaz. Bin tane yayın yapan yer var, farklı ülkeler vs. İsteyen bir şekilde izler.
  12. XanthiN

🔥🔥🔥Öğrenci olmadan Free Gemini Pro

Çok basit bir yolu var, fakat gördüğüm kadarıyla başkalarının açtığı konular modlar tarafından kaldırılmış. Promosyon 9 Aralıkta bitecekti devam ediyorsa yöntem de hala çalışıyor olmalı.
  13. XanthiN

PM ile yolladım.
  14. XanthiN

OLED ne kadar önemli bilmem ama 2 bin lira üstüne 5070 Ti laptop varken alınmaz. Akakçe linki 5070 dediğimiz kart 8 GB / 5070 Ti ise 12 GB VRAM'e sahip, 2-3 yıl sonra 8 GB kartlar tamamen çöp olacak. Ayrıca performans da çok farkediyor. Cihaza dair yorumlar şurada...
  15. XanthiN

Bu ne demek, hesaplar banlanıyor mu?
  16. XanthiN

Evet bir site aracılığıyla çok kolay biçimde yapılabiliyor. Silinmeden önceden paylaşan arkadaşa teşekkürler. :)
  17. XanthiN

Teklifin bugün son günü. Şu linkteki yöntem ile öğrenci doğrulaması olmadan 5 dakikada alınabiliyormuş. edit. link patlamış
  18. XanthiN

🔥İndirim Razer Kishi Ultra - 3606 TL (9 taksit)

Stok gelmiş ama çok fena fiyat çekmişler. 3 bin bandından yakalayanlara hayırlı olsun. Ben hala paketi açmadım, bi kaç güne bakıcam inşallah.
Geri