Arama sonuçları: *

1. B

1 terabayt m2 nvme ssd onerısı

Selamün aleyküm arkadaslar ben m2 ssd alıcam ama karar veremedım 1tb corsaır mp600 (sogutuculu) 1900tl 1tb samsung 980 pro 2100 tl 1tb samsung 970 evo plus 1800 tl anakartımda pcı gen 3x4 desteklıyor uzun omurlu olması onemlı aslında samsung 980 nı alıcaktım dram olmadıgını ogrendım o...
  2. B

Ssd ile w10 boot etmiyor

Uygulamadan diski klonla yaptim simdi format atma kismindayim usb ile format atmaya calisiyorum 1607356272 Uygulamadan diski klonla yaptim simdi format atma kismindayim usb ile format atmaya calisiyorum 1607356351 Arkadaslar tesekkurler cevap verdiginiz için usb ile denedim.artik ya klonladigim...
  3. B

Ssd ile w10 boot etmiyor

Hemen atamicamda hani reboot and ........yaziyor ya Boyle siyah ekranda istedigin tusa bas ayni yaziyi tekrarliyor hani orasi
  4. B

Ssd ile w10 boot etmiyor

Evet iade ettigim zaman hdd 2.siradaydi boot etti simdide 1.sirada ondada boot etti 1607346289 Sistemde hata almiyorum sadece her iki model ssd ilede w10 bootlamiyor dosyalari icinde boot menudende 1.sirasa ama w10 yok ekranina geliyor
  5. B

Ssd ile w10 boot etmiyor

Evet ilk aldigimdan james donkeydede oyleydi 1 gecirdim 2.de hdd vardi su andada oyle simdi 1.deydi kopylama yaptim bootlamadi ondan sonra hdd boot sirasindan 1 cektim sata 2 deydi acmadi simdi sata 1 de hdd var sata 2 de ssd var
  6. B

Ssd ile w10 boot etmiyor

Arkadaşlar HDD den SSD geçiş yaptım ama su zamana kadar James Donkey 240gb le aldım boot etmedi degisim.istedim değişip geldi yine boot etmedi iade isteyip Samsung 860 Evo aldım simdi boot menüde gözüküyor hatta sıralamada bile gözüküyor diski kopyaladım ama boot etmiyor neden olur acaba...
Top Bottom