Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Enis Kirazoğlu Gay Mi?

Hayatımda gördüğüm en boş insanlardan birisin :ROFLMAO: Yazık sana
  2. Arthur♛Morgan

Monitörümde çizgiler yanıp sönüyor

Anlattıklarına görün sorun monitörde. Ne yalan söyleyim başlığı görünce kesin Asus deyip öyle girdim konuya ve yanılmadım da. Bende OLED monitörünü almıştım Asus'un şuan iade işlemleri devam ediyor. 5 ay geçmeden ekranın yarısında OLED yanığı oluştu. Garantisi devam ediyorsa mutlaka ver geri...
  3. Arthur♛Morgan

CS2 30 bin dolar kaybettim

Sende bunu yiyorsun. Garip
  4. Arthur♛Morgan

CS2 30 bin dolar kaybettim

Ya ne 30k doları bilader ne anlatıyon :D At bakalım şu profilini bizde görelim 50k'lık cs hesabını :D
  5. Arthur♛Morgan

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

Ne işe yarıyor ki böyle yapınca
  6. Arthur♛Morgan

CS2'de kırmızı skinler şu an satılmalı mı?

Bende iki tane kıytırık kırmızı vardı 88 dolara falan sattım, ani yükselen bir şey mutlaka düşer. Hazır eldiven bıçak fiyatları düştüğü için hemen bi eldiven yapıştırdım ucuzlardan, sonra birde bıçak alırsam envanter tamamlanıyor
  7. Arthur♛Morgan

Lexar bellek alınır mı 6400mhz

Sistemi kurduğumda test ettim çalışıyordu, şuan ki durumunu bilmiyorum hiç bakmadım ama gayet güzel hatta ilerde 2 tane daha alıp 64 yapmayı düşünüyorum
  8. Arthur♛Morgan

Lexar bellek alınır mı 6400mhz

Bende bunlardan kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadılar şimdiye kadar
  9. Arthur♛Morgan

Mr Beast'in şirketinden iş birliği teklifi aldım

Şöyle düşünmek lazım, dünyanın en büyük youtube kanalının gerçekten seninle iş birliği yapmaya ihtiyacı var mı sence?
  10. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ 7800x3d ve 4060ti 16GB Sistem CS2 FPS Düşüşü

Allah Allah valla bilemedim hocam :D
  11. Arthur♛Morgan

Sıkıntı yok hocam, bende onun için diyorum zaten sistemini tam potansiyeli ile kullanmanı isterim. BF6 alamadım henüz onda ki sonuçları bende merak ediyorum. Bence senin sisteminin test videolarını biz izle ona göre anlaşılır sorun olup olmadığı
  12. Arthur♛Morgan

Seni mi kırıcam hocam hadi 300-400 arası diyelim biz ona :D Ben alabiliyorum ve normalide bu diye düşünüyorum. Valo falan oynuyor musun onda kaç fps alıyorsun?
  13. Arthur♛Morgan

Tüm sistemim imzamda mevcut hocam, ekran kartım 4070Ti Süper
  14. Arthur♛Morgan

Bende 2K kullanıyorum, aynı işlemciye sahibim ekran kartım daha yüksek ama bu oyunlar işlemciden güç alan oyunlar o yüzden ekran kartının çok fark edeceğini sanmıyorum. Ayrıca benim ayarlarda yüksekte hep ortaya bile çekmiyorum.
  15. Arthur♛Morgan

İyide hocam bu işlemciye göre 200 FPS zaten iyi değil, kendin mi sabitledin anlamadım ama eğer kendin sabitlemediysen 350-400 vermesi lazım aynı işlemciyi kullanıyorum.
  16. Arthur♛Morgan

Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Beyaz RGB NX Snow Switch Alınır mı

Ben kullanıyorum memnunum, geçenlerde sadece W tuşunda bir sorun oldu zor basılıyordu açtım baktım içinde bir parça kırılmış onu çıkardım yine normal çalışıyor sıkıntı yok. Genel olarak iyi bir ürün.
  17. Arthur♛Morgan

Yardım ACİL 4K OLED monitör önerisi

C Cahilliğime geldi aldım hocam, yapacak bir şey yok şimdi kahrını çekiyoruz işte
  18. Arthur♛Morgan

Yardım Beyaz Masa önerebilir misiniz lütfen ?

Sen sadece bi MDF kestireceksin hocam, masanın tamamına yaptırma onlara çok para isterler tabi
  19. Arthur♛Morgan

İtopya iade rezilliği

Ah küçüğüm benim çok mu çiniylendin çeenn ahahaha :ROFLMAO::ROFLMAO:
  20. Arthur♛Morgan

Yardım Beyaz Masa önerebilir misiniz lütfen ?

Özel yaptırmanı tavsiye ederim, istediğin ölçülerde MDF kestir, hurdacıdan 20*20 yada 40*40 demir kutu al onlarla ayak yaptır kaynak ile, sonra güzelce boya ve masayla ayakları birleştir. Ben öyle yaptım ve gerçekten neredeyse hiç para harcamadım
Geri