Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Yardım Bluetooth Kulaklık PC De Kaliteli Çalışmıyor

PCnin yanında modem var mı? Ondan da yapabiliyor bazen o bahsettiğin sesleri
  2. Arthur♛Morgan

Ddr4 Ddr5 Ram Fiyatlarına Zam Geliyor Ddr5 Ağırlıklı

64 gb yapayım diyordum ramleri ama benim kullandıklarım 100k olmuş. Çokta gerek yok 32 kalsın, ama ram almak isteyen arkadaşlar acele etsin iyice kıtlık olacak diyorlar
  3. Arthur♛Morgan

Cs2 ve Valorant Oyunlarında Ekran Kartı Sorunları

Ben genelde pc sorunlarını gemini ile çözüyorum, detaylıca anlat ve söylediği her şeyi adım adım uygula
  4. Arthur♛Morgan

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Bundan kolay ne var biraz daha uza o zaman. Başka soru?
  5. Arthur♛Morgan

❌İndirim Bitti! Old Spice Footballer Giftset 2 Adet Banabak ile 259 TL

aynı ürünün 1 adet fiyatı şu an 600 TL
  6. Arthur♛Morgan

❌İndirim Bitti! Old Spice Footballer Giftset 2 Adet Banabak ile 259 TL

Sonuncuyu aldım galiba teşekkürler
  7. Arthur♛Morgan

132.957 TL'ye Daha İyi Bir Oyun/Yayın Bilgisayarı Dizilebilir mi?

130k paraya 5080li bi sistem toplanmalı. Az para değil sonuçta 5070ti olursa biraz üzücü olur
  8. Arthur♛Morgan

Türknetten Millenicoma Geçmeyi Dünüşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz

Teşekkürler bilgi için hocam işim düşerse yine deneyeceğim bunu
  9. Arthur♛Morgan

Cyberpunk 2077 2k Ultra Ayarlar Değerler Nasıl?

PT açtım, 85-120 fps arası alıyorum
  10. Arthur♛Morgan

Türknetten Millenicoma Geçmeyi Dünüşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz

Pek FP bir şey değil muhatap bulmak çok zor.
  11. Arthur♛Morgan

Teşekkürler hocam 1782729706 Ayarları geminiden yardım alarak yapmıştım hocam aklımda değil, ama ufak tefek ayarlar yaptık birkaç şey açtım sadece o kadar 1782729967 PT kapalıymış hocam ben açık sanıyordum yanlış bilgi verdim
  12. Arthur♛Morgan

Açık 1782718108 Ne var ne yok açık hocam 1782718121 4070 Ti Super 1782718163 İnşallah sende istediğin değerleri görürsün :D
  13. Arthur♛Morgan

Merhaba, Cyberpunk 2077 2K Ultra ayarlar + grafik modu değerler nasıl?
  14. Arthur♛Morgan

Acil Yardım Sistemi Yeni Topladım Açılmıyor

Nasıl çözdüğünü anlatta diğer insanlarda faydalansın
  15. Arthur♛Morgan

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Teşekkür ederim
  16. Arthur♛Morgan

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Merhaba, şu an Millenicom kullanıyorum ve gerçekten berbat bir firma, herhangi bir sebeple canlı birine ulaşmak neredeyse imkansız ama fiyatı uygun olduğu için bu zamana kadar kullandım. Artık değiştirmek istiyorum internetten baktığımda firmalar kampanya adı altında saçmalık sunuyorlar, sizin...
  17. Arthur♛Morgan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Eee hedef kitle sen değilsen ve sende almıyorsan sorun ne? Çalmak mı gerekiyor? Adam seni umursayıp dilini eklemiyor oyuna, herkes her yaptığını Türkçe yapacak diye bir zorunluluk yok 2026'da yaşıyoruz İngilizce öğrenmeyi dene. Sağlıklı bir beynin böyle içi boş saçma bahanelere sığınarak onlarca...
  18. Arthur♛Morgan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Ne alakası var, dünyada ki tüm şirketlerin hedef kitlesi sen mi olacaksın. Bankanın hedef kitlesi sen değilsin diye git soy o zaman. Bu nasıl bi bakış açısı sabah sabah güldüm valla :D
  19. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ Gereğinden Fazla Özelliklere Sahip Pc Almak ve İncehesap Şikayetleri

Hayır abartılacak bir sistem değil hatta bazı AAA oyunlar için yetersiz. Rami 32 yapmanı tavsiye ederim. Ek olarak incehesap güvenilirdir, sorun yaşayanlar vardır elbette ama çoğunluk sağlıklı alışveriş yapmıştır.
Geri