Anlattıklarına görün sorun monitörde. Ne yalan söyleyim başlığı görünce kesin Asus deyip öyle girdim konuya ve yanılmadım da. Bende OLED monitörünü almıştım Asus'un şuan iade işlemleri devam ediyor. 5 ay geçmeden ekranın yarısında OLED yanığı oluştu. Garantisi devam ediyorsa mutlaka ver geri...
Bende iki tane kıytırık kırmızı vardı 88 dolara falan sattım, ani yükselen bir şey mutlaka düşer. Hazır eldiven bıçak fiyatları düştüğü için hemen bi eldiven yapıştırdım ucuzlardan, sonra birde bıçak alırsam envanter tamamlanıyor
Sistemi kurduğumda test ettim çalışıyordu, şuan ki durumunu bilmiyorum hiç bakmadım ama gayet güzel hatta ilerde 2 tane daha alıp 64 yapmayı düşünüyorum
Sıkıntı yok hocam, bende onun için diyorum zaten sistemini tam potansiyeli ile kullanmanı isterim. BF6 alamadım henüz onda ki sonuçları bende merak ediyorum. Bence senin sisteminin test videolarını biz izle ona göre anlaşılır sorun olup olmadığı
Seni mi kırıcam hocam hadi 300-400 arası diyelim biz ona :D Ben alabiliyorum ve normalide bu diye düşünüyorum. Valo falan oynuyor musun onda kaç fps alıyorsun?
Bende 2K kullanıyorum, aynı işlemciye sahibim ekran kartım daha yüksek ama bu oyunlar işlemciden güç alan oyunlar o yüzden ekran kartının çok fark edeceğini sanmıyorum. Ayrıca benim ayarlarda yüksekte hep ortaya bile çekmiyorum.
İyide hocam bu işlemciye göre 200 FPS zaten iyi değil, kendin mi sabitledin anlamadım ama eğer kendin sabitlemediysen 350-400 vermesi lazım aynı işlemciyi kullanıyorum.
Ben kullanıyorum memnunum, geçenlerde sadece W tuşunda bir sorun oldu zor basılıyordu açtım baktım içinde bir parça kırılmış onu çıkardım yine normal çalışıyor sıkıntı yok. Genel olarak iyi bir ürün.
Özel yaptırmanı tavsiye ederim, istediğin ölçülerde MDF kestir, hurdacıdan 20*20 yada 40*40 demir kutu al onlarla ayak yaptır kaynak ile, sonra güzelce boya ve masayla ayakları birleştir. Ben öyle yaptım ve gerçekten neredeyse hiç para harcamadım