Arama sonuçları: *

1. D

RTX 4070 VAR FİFA 25 DE SÜREKLİ BU HATAYI ALIYORUM

arkadaşlar merhaba rtx4070 kullanıyorum sürekli ekte gördüğünüz hatayı alıyorum ekran kartı güncel sorun ne anlamadım
  2. D

Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 60 derecenin atını görmüyor

ustam 360mm sıvı soğutma zaten top limit oluyo diye biliyorum onlarıda ryzen 9 ve ya intel 9 gibi işlemcilere takmıyorlarmı
  3. D

Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 60 derecenin atını görmüyor

merhaba ben işlemci olarak ryzen 5 7600 kullanıyorum soğutucu olarak sıvı soğutma kullanıyorum fakat işlemci 60 derecenin altına inmiyor yük bindiğindede 83 dereceye kadar görüyor bu normalmi arkadaşım 800 tl ye kule tipi bi soğutma aldı tek fanlı 60 derecenin üstünü görmüyor onunki işlemcisi...
  4. D

KLAVYE MAKRO NASIL ATILIR

kolay gelsin ben razer basilisk v2 mouse klavye olarak trustun bi klavyesini kullanıyorum mesala oyundayken bi tuşa sürekli belli aralıklarla kendisinin basmasını istiyorum nasıl yapabilirim ?
  5. D

ekran kartının fanı düşük derecelerdeyken çalışıyo

yeni sistem aldım ekran kartı msi rtx4070 gaming x trio fakat fanları 48 49 derecelerdeyken otomatik dönmeye başlıyor normal mi?
  6. D

Televizyon da Beinconnect Açılmama Sorunu

üstad sorun televizyonda değilmiş benim internetten kaynaklıymış ben didim net diye bi internet kullanıyorum wifi üzerinden alıyo interneti fakat beinconnecte girmiyo bunun çözümünü biliyomusun
  7. D

Televizyon da Beinconnect Açılmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar benim arçelikten android televizyonum var televizyonu internete bağladım beinconnect uygulmasını indirdim beinconnect i açtığımda beinconnect yazısı geliyo fakat açılmıyo çözümünü bilen yazabilirmi
  8. D

Ark da serverden atma sorunu

merhaba arkadaşlar benim steamden ark oynuyordum 1-2 ay önceye kadar sorunsuz fakat şu anda arkda bir sunucuya girdikten 5 dakika sonra ağ hatası mesajı alıyorum sebebi nedir nasıl çözerim
  9. D

ekran akrtı furmark testi (750ti)

8x yapılıyomu bu ekran kartlarından furmark testinde
  10. D

ekran akrtı furmark testi (750ti)

arkadaşlar 750 ti alacağım sonuçlar bu sizce iyi mi? alıyımmı ?
  11. D

Forza horizon 4 araçların hızını ekstra nasıl arttırırım ?

nasıl ince ayar çekecem 1607351851 taktım o geliştirmeyle alakalı herşeyi yaptım fakat benim izlediğimde bu dönüşüm yerinde motor değiştirme seçeneği çıkıyo fakat bende o seçenek yok
  12. D

Forza horizon 4 araçların hızını ekstra nasıl arttırırım ?

Arkadaşlar benim oyunda ferrari 599xxevo arabası aldım geliştirdim vites ayarlarını felan yabancılardan bakarak yaptım ama benim araba en fazla 440 km felan görüyo ama ayarlarına baktığım yabancıların 599xxevosu 500 km lerde görüyor.
Top Bottom