Arama sonuçları: *

1. Y

Mavi Ekran Bilgisayarın donup kapanması

valorant oynarken bilgisayar anlık donup kapandı minidump dosyasını ekledim ram üzerinden hata almışım diye gördüm yanlış görmediysem. memtest86 ile test yaptım testten geçti sorun neyden kaynaklanıyor olabilir overclock vb yok xmp 1 profili ile kullanıyorum
  2. Y

CPU sıcaklığım normalmi

işlemci fanın düzgün oturdu mu kontrol et birde macunu düzgün bir şekilde yayarak sürebildin mi ? çünkü aynı işlemci stock fan ile kullanıyorum oyunda 70 74 derecede çalışıyor stres testinde max 81 görüyor macun fazla veya az sürdüysen ondan da olabilir bu durum youtube dan macun nasıl sürülür...
  3. Y

Çözüldü✓ xpg summoner yazılım hatası

XPG summoner klavyelerde forumlara bakarsanız çoğu kişinin yazılım ile ilgili sorun yaşadığını görebilirsiniz bende bu klavyeyi kullandım ve bu sorunu yaşadım bu sorunu çözmek için öncelikle xpg prime uygulamasını kaldırın...
  4. Y

Yardım Wifi 6 ping zıplaması ve packet loss sorunu

Hp 15dk2025nt cihaz kullanıyorum realtek wifi6 wifi kartı var tp link vx230v wifi 6 modem aldım fiber 100 mbps kullanıyorum oyunlarda özellikle cs go da pingim 54 den bir anda 250 300 e çıkıp geri düşüyor ve %2 3 oranında packet loss yiyorum. Bilgisayarımın wifi kartı ayarlarından wifi 5...
  5. Y

25 K bütçeli kasa tavsiyesi lazım

o kadar para vermişken sıfır olmasını istiyorum
  6. Y

25 K bütçeli kasa tavsiyesi lazım

25 bin tl ye amd ekran kartı mümkünse olmadan (eğer aynı fiyatta nvidia rakibinden iyi ise belirtirseniz olabilir) kasa tavsiyesi lazım fiyat biraz daha esneyebilir yukarı doğru sistem iyi ise şimdiden teşekkürler
  7. Y

Öneri 1000 TL ye kadar tam kablosuz airpods tarzı kulaklık önerisi

Bu kafama yattı baya güzel gözüküyor yorumları falan
  8. Y

Kulak içi olanlardan bu şekilde
  9. Y

1000 TL ye kadar max alabileceğim airpods tarzı en kaliteli kulaklık nedir acaba önerir misiniz?
  10. Y

Instagram Siyah ekran ve checkpoint required hatası

İyi günler instagram İn yeni sürümünü kullanırsam ekranı tam olarak kullanmıyor alt kısım boş kalıyor bu yüzden bir alt sürümü kullanıyorum ondada sürekli bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim
  11. Y

Çözüldü✓ Hp wifi sorunu yaşayanlar için çözüm

Hp laptopu kullananlar bu cihazlardaki wifi sorununu biliyordur cihazda wifi 6 olmasına rağmen ve 5ghz ağa bağlanmama rağmen İnternet az çekiyordu ve anlık ping artışları yaşıyordum hp support uygulamasında wifi driver güncellemesi gelmiş tüm sorunlar çözüldü güncellemenizi tavsiye ederim
  12. Y

Yardım Taahüd edilen hızı alamıyorum

4. Ayda bitiyor
  13. Y

Ne gibi bir şey yapmam lazım acaba süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz ciddi bir şekilde kapattırmak istiyorum
  14. Y

Şuan 1 mbps gene gitti
  15. Y

Daha sabah yaptılar şimdi yine aynı artık uğraşmak istemiyorum taahhüt ettikleri hızı vermedikleri için cayma hakkım varsa kapattıracağım 1640879552 Şimdi tekrar 24 e çıktı
  16. Y

Speedtest de 3 mbps çıkıyor xdsl den bakıyorum modem arayüzünde aynı 3 megabayt saniye değil 3 mbps almam gereken 24
  17. Y

24 mbps lik Türk Telekom paketini kullanıyorum şuan bana gelen hız 3 mbps 1 haftadır 3 mbps hız alıyordum jitter ping 560 larda oyunlarda 150 200 ping alıyorum arıza talebi açtım sorunu çözdüler hızım 24 e çıktı ama 10 dakika önce tekrar 3 mbps e düştü ben 24 ay taahhüt 12+ 12 seklinde...
  18. Y

Öneri Maksimum 200 TL oyun için mouse önerisi

Arkadaşıma alacağız aktif oyun oynuyor acil alacak
  19. Y

Öneri Maksimum 200 TL oyun için mouse önerisi

Fps tarzı oyunlar için fiyat performans 200 TL yi geçmeyecek şekilde mouse önerir misiniz?
  20. Y

Hp 15dk2025nt Laptop alınır mı??

Yanlış anlamıssınız i5 11300h işlemcisi ve 1650 4gb ekran kartı 16 gb ram olan 15dk2025nt modelini verecekler 2021 1.çeyrekte çıkmış işlemcisi
Top Bottom