Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 15/16K bütçeye direksiyon seti

Sıkıntı yok ben sattım zaten, ikimize de hayırlı olsun
  2. A

Monster Tulpar Alınır mı ?

tamamdır, teşekkür ederim. 1714071515...
  3. A

hocam kavga etmeye gerek yok gereksiz yere sıkmayın canınızı doğru maalesef her şey para oldu ve lüksün sınırı yok
  4. A

tamamdır teşekkür ederim
  5. A

aslında ben de pişman olmayacağım diye düşünyorum da belki kısa gelecekte oyunlarla sıkıntı yaşatabilir...
  6. A

klasik word,excel yapacağım. boş günlerimde oyun oynarım maksat arada bir oyun oynarken bile sürekli düşünüp kafayı yormamak. Masaüstünde 2060 var ona alıştıktan sonra çok zorlanmayalım :D
  7. A

masaüstüm var şuan, ekstra olarak bakıyorum. Maalesef evde pek duramıyacağım bu yaz 1714070679 siz de haklısınız 1714070712 Teşekkür ederim :D <3
  8. A

ya sizin attığınza bakacağım da yad a bütçe zorlayıp acere geçiceğim gibi duruyor. Tekrar teşekkür ederim
  9. A

yardımlarınız için teşekkür ederim, 4050 de işimi görüyor aslında sadece gözüm korktu biraz 4050 kötü diyen çok fazla...
  10. A

Ne kadar diyorsunuz
  11. A

Merhabalar, çok düşünüp arada kalıyorum. Monster laptopların şanını biliyorum çok sıkıntıları var ancak beni çok etkiliyor klasik bir hayal benim için. bütçem 25-30 k maalesef. Siz olsanız bu bu ürünü önerir misiniz yoksa bekleyip para biriktirmeye çalışmak mı daha mantıklı. Lütfen direkt...
  12. Logitech g29+ vites

Adana Logitech g29+ vites

Ürünün herhangi bir sıkıntısı yoktur, satıp biraz para biriktirmek istiyorum. Faturasi ve vitesin kutusu vardır.
  13. A

Çözüldü✓ 15/16K bütçeye direksiyon seti

Merhabalar ben de vitesiyle beraber var isterseniz iletişime geçebiliriz Adana'da oturuyorum Mersin'de üniversitedeyim o çevrelerdeyseniz daha kolay olur. Hepsi kutusu ile duruyor
  14. A

Hangi model direksiyon setini almalıyım

Merhabalar ben de vitesiyle beraber var isterseniz iletişime geçebiliriz Adana'da oturuyorum Mersin'de üniversitedeyim o çevrelerdeyseniz daha kolay olur. kutusu ile duruyor hepsi
  15. A

Logitech G29 İkinci el mi sıfır mı almalıyım ?

Merhabalar ben de vitesiyle beraber var isterseniz iletişime geçebiliriz Adana'da oturuyorum Mersin'de üniversitedeyim o çevrelerdeyseniz daha kolay olur.
  16. A

Fazla makrolu mouse önerisi

Arkadaşlar sağ elimde bir engelim var bu yüzden mouseyi sol elde kullanıyorum ve makro tuşları benim için çok büyük önem arz ediyor. Makrosu bol sol ele göre en çok 300 tl olacak şekilde mouse önerir misiniz. pençe şeklinde tutuyorum(önemli bir etken değil zira seçenekler az)
Top Bottom