Arama sonuçları: *

1. Koala_man

Gta 5 Sorun Yaşiyorum

eyvallah kardeşim işe yaradı
  2. Koala_man

Gta 5 Sorun Yaşiyorum

epic de ki gta 5'i indirdim sonra grafikleri ayaralarken ( bilgisayarım biraz eski ) yanlışlıkla bir ayarı fulledim şu anda oyuna girmiyor oyuna girmeden grafikleri değiştirebileceğim veya oyunu en baştan indirmeden düzeltebileceğim bir yöntem var mı ?
  3. Koala_man

Stand Up Programı Önerisi

Baturay Özdemir'in programlarını izledim ve açıkcası çok merakım olmasa da ilgimi çekti bu tarz ( türkçe ve biraz daha siyasi ) bir önerebilceginiz stand up var mı ?
  4. Koala_man

Çizime yeni başlayacaklar

Foruma baktım ama bunla ilgili pek bir konu bulamadım . Çizime yeni başlayanlar veya başlamak isteyenler için önerileriniz nelerdir ?
  5. Koala_man

Epic games hesap sorunu

epic games de sürekli hesap hatası alıyorum örneğin geçen günler fall guys oynamak için eski hesabıma tekrar giriş yapmıştım fall guys'ı indirdim ve tam girdim ki bir error kodu aldım bunu googleye yazınca bu hatanın hesabımda sorun olduğunu söylüyormuş . sonra yine geçen gün civilization...
  6. Koala_man

Hangi Naruto oyunu ?

o kadar kötüler mi
  7. Koala_man

Hangi Naruto oyunu ?

o kadar kötüler mi
  8. Koala_man

Hangi Naruto oyunu ?

diğer ikisi arasından hangisini tercih ederdin
  9. Koala_man

Hangi Naruto oyunu ?

bildiğiniz üzere steam yaz indirimleri başladı . Ben de oynayacak bir oyun ararken indirime girmiş Naruto oyunlarını gördüm ama hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadığım için buraya sormaya karar verdim bilenler varsa şunlardan hangisi daha iyi söylerseniz sevinirim Naruto Shippuden Ultimate...
  10. Koala_man

Hayalimdeki TV Kanalı Kurma: Hoshi TV

kaç yaşındasınız ?
  11. Koala_man

Boku no hero academia manga

teşekkür ederim iyi günler dilerim .
  12. Koala_man

evet oraya kadar izledim yeni bölümler gelecek mi ? ne zaman gelecek ? ( üzgünüm biraz anime işlerinde yeniyim )
  13. Koala_man

5. sezonu da izledim mangayı nereden okuyabilirim ? kaçıncı ciltten başlamalıyım ?
  14. Koala_man

LGS Paragraf Kitabı Önerisi

toplam kaç kaynak kullandın ? matematik kaç net ?
  15. Koala_man

Diablo 2 eski hali iyi mi ?

PC eski oyüzden diablo 2 nin eski halini indiriyorum zor mu ? güzel mi ?
  16. Koala_man

kaç puan aldın reyiz ?
  17. Koala_man

hocam lgs ye en yakın hangisidir ?
  18. Koala_man

LGS ye hazırlanıyorum paragraf için hangi kaynak en uygun olur ? şuan arı yayıncılık paragrafın ritmi-günay yayınları zoom arasında kaldım hangi kaynak kitabını önerebilirsiniz ?
  19. Koala_man

Boruto Manga-Anime Teorileri

Boruto'nun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ? bence : boruto son mangada gözükmedi yani sasuke ile eğitim yapıyor . bence temmuz da da bu devam edecek . ağustos da power-up alacak . yani kısacası ilk bölümde gördüğümüz Kavaki Vs Boruto yaklaşıyor . Ama konoha nasıl o hale geldi herhangi bir...
  20. Koala_man

Python nedir ? Neler yapılabilir ?

pyscharm anaconda flan var ( umarım doğru yazmışımdır ) bunlardan hangisiylen kullanmalıyım
Top Bottom