Arama sonuçları: *

1. yufuscuk

LİVÂTA ve Eşcinsellik neden bu kadar yaygın günümüzde?

Neredeyse herkes hastalık olduğunu söylemiş ama tıpta hastalık olarak geçmiyor ya da bir tedavisi yokmuş. Bazı yerler doğuştan gelebileceğini söylüyor(bence böyle bir şey yok) bazıları da tam tersini. Bazı yerler ise yediğin hormonlu besinlerden gördüklerinden kısacası çevrenden etkilenerek...
  2. yufuscuk

🔥İndirim Madame Coco Marguerite Kupa 50 tl 🔥

Teşekkür ederim hocam anneme hediye olarak aldım 6 tane farklı çesit bide başka güzel indirimler de vardı oda kokusu falan da aldım
  3. yufuscuk

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

Sağolun sizinde hepinizin yeni yılı sağlık, mutluluk ve bolca başarı getirsin İnşallah. Kazasız belasız bir yıl olur İnşallah
  4. yufuscuk

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Aman yayınlansın da nerden başlıyorsa başlasın çok özledim EHDKEJJDJEHEMDJDD
  5. yufuscuk

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Off doraemon'u çok özledim umarım güzel olurr
  6. yufuscuk

Cüce Kedim Fıstık Part 2

Çok tatlı
  7. yufuscuk

**Forumcu Anketi** (Katılan herkese teşekkürler..)

Öyle ama😔😔
  8. yufuscuk

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

VAy anasınıı....
  9. yufuscuk

Bargello 567 mi Zara Seoul Winter mi?

Ben olsam bildiğimi alırım zara seoul belki hoşuna gitmeyebilir
  10. yufuscuk

.

Türkler zulüm görüyor napam yani almak istemiyorum onların yedigi halt ortada
  11. yufuscuk

.

Ben yinede kendi kanımdan olanların zulüm görmesini istemem. çok acil bir durum olmadıkça alışveriş yapmamak gerek şahsen ki acil durum olsa ben yine kendi ülkemden almaya çalışırım eğer gücüm yetiyorsa 1731011889 Önemli olan niyetimiz bence hangi tarafta olduğunu göstermiş oluyorsun aslında...
  12. yufuscuk

Günde 2 Benexol B12 içilir mi?

Doktor ne dediyse onu yap
  13. yufuscuk

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah
  14. yufuscuk

En Yakın Arkadaşım Sevgili Yaptı.

Çocuk harbi mal bu arada salağın teki aman boşver takılma her işte bir hayır vardır arkadaşının nankörlüğünü görmüş oldun 1730752688 Ol o zaman umarım pişman olmazsın (bence hiç mantıklı değil)
  15. yufuscuk

Bizim ülkede neden etkinlikler olmuyor(christmas hallowen gibi)

Hocam ne farkeder kutlayabilir bayramını ben buna laf mı ediyorum
  16. yufuscuk

Bence siz önce bi mesajları düzgün şekilde okuyun ben ülkemde hristiyan bayramlarının veya herhangi bir dinden de olabilir kutlanmasına karşı değilim ve saygı duyuyorum ve kendi dinimide seviyorum fikir özgürlüğünü bana öğretmenize gerek yok 1730659677 VE dediklerimin hiçbiri yanlış değil islam...
  17. yufuscuk

Bu işin öncesi ve sonrası yok bence için ve kendi geleneklerim beğeniyorum kendi bayramlarımı da beğeniyorum kendi dinimi de seviyorum ben:)
  18. yufuscuk

Onlar bizim dini bayramlarimizi kutlamiyor niye biz onlarin dini bayramlarini kutlayalim diyorum ve milli bayram icinde gecerli bu sence milli bayramlarimizi takiyorlar mi
  19. yufuscuk

noel sence milli bayram mı ne saçmalıyon
Top Bottom