Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Pc parçaları uyumluluk hakkında destek olurmusunuz ?

Bilgiler için öncelikle çok teşekkürler. Dediğiniz kartların hepsinin incelemesini yaptım. Kullanım şeklimide göz önünde bulundurunca çok daha iyi olmasına rağmen rtx 3060 bana fazla gelecek gibi duruyor yani aradaki 3.5 - 4 bin lirayı vermeyim diyorum. Bu yüzden sapphire rx6600 almak daha...
  2. G

Anladım cevaplar için çok teşekkürler. Bahsettiğiniz amd kartların hangileri olduğunu öğrenebilir miyim onları da araştırayım. Sanıyorum ki bu kartlar ana kart ve diğer bileşenler ile herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaratmayacak ?
  3. G

Arkadaşlar merhaba. Ben mevcut bilgisayarımı yükseltmek istiyorum ancak alacağım parçaların diğer bileşenler ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Çokta anlamadığım için bundan size danışmak istedim. Almak istediğim ürünler şu şekilde : AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket...
  4. G

2010 yılından kalma kasa PC yükseltmek için uygun mudur?

Arkadaşlar selamlar. Kullandığım bilgisayar 2010 yılında alınmış bir exper masaüstü bilgisayar. Bunu upgrade etmek istiyorum ama çokta konuya hakim olmadığımdan sizden destek rica ediyorum. İstediğim parçalarıda bir anda almaya şu anda bütçe ayıramadığımdan bunları belirli aralıklarda parça...
Top Bottom