Arama sonuçları: *

1. veritas

gaming laptop önerisi

cabuk "o paray masa ustu toplanirr" diyenler gelmeden
  2. veritas

Ryzen 3 3200G'ye darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi

dostum keske butce soyleseydin
  3. veritas

NVİDİA ESKİ KARTLARI GÜÇSÜZLEŞTİRİYOR OLABİLİR Mİ

@Vesemir in dedigi gibi kendi aleyhine bi hareket olur lakin bu sorunu yasayan insanlar azimsanmayacak derecede cunku pastaya bakarsak cogunluk 2060 alti kullaniyor boyle bi olay yapsalar bile onlara geri donusu iyi olmaz o yuzden bi sonraki driver da duzelteceklerdir
  4. veritas

itopya hazır sistem önerisi bütçe 4500

kanka sana tavsiyem itopyadan alma cunku sistemleri gereksiz pahali istersen game garaj yada gamin.gen den alabilirsin ama tabi yine senin bilecegin is beni yanlis anlama :)
  5. veritas

AMD Ryzen 3 3100'e Uygun MB ve GPU

burs aliyorsan ben biraz beklemeni oneririm elinde toplu miktar olur ve belki o zamana ekran karti fiyatlari duser
  6. veritas

İtopya nın artan fiyatları

soyle hemen bi bilgi de atayim buraya agustos 2020 de dolar kuru 7.35 - 7.40 arasindayken r5 3600+asus rtx 2060 li sistem 6500 tl imis ve suan ki dolar kuruna baktigimizda 7.40 in biraz ustunde kim bilir kac paraya satiyorlardir 6500 olmadigi kesin
  7. veritas

sen bana ssd yi oyle boyle yap demedin 😁 ve bence butceye gore iyi pc stok olmamasinin nedeni korona virusu biliyosundur
  8. veritas

hayır 3500x kulanabiliyorsun 1609711940 gerçekten bende kafayı yemek üzereyim fiyatlarının mantıklı bi açıklaması olamaz bence
  9. veritas

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarlardan çok çok anlamam bilgim ortanın bi tık üstündedir az önce itopyanın sitesinde gezerken 1660s sisteme 6600₺ fiyat koyduklarını gördüm ve çok şaşırdım ben o fiyata 2060lı sistem toplarım .d itopyanın fiyatlarını begenmiyorum dolar bi tık artınca fiyatı...
  10. veritas

Game garaj ozellestirilmis Aquarius 5A

z serisi anakart almazsan gecemez
  11. veritas

z serisi alamam pahali o zamanda 10400f almak mantiksiz degil mi frekans yuzunden
  12. veritas

tesekkur ediyorum birazcik arastirdim ve 10400f ryzen5 serisini silip supuruyo hem cekirdek olarak hem performans olarak cok iyi mukemmel bi f/p urunu daha once hic aklimda yoktu cunku ryzen serisi daha agirlikli olarak konusuyo insanlat 1609534261 ortalama 700tl civati onerebilir misin acaba...
  13. veritas

h410 oc yapilabiliyo mu 1609532752 amd bana daha iyi geliyo performans olarak cok cok fazla bilgim yok yanlis anlama
  14. veritas

game garajda aquarius 5a yi ozellstirdim sizce alinir mi ? yaklaşık bütçem 6500-6700 arası öneri yapmak isterseniz sevinirim monitör dahil değildir. Oyunları ultra ayarlarda oynamak istiyorum ve son olarak ssd ye bakmayın sadece windows kurucam ek olarak hdd alıcam ona oyunları kurucam
  15. veritas

5000-6000 tl arası gaming pc öneri

öncelikle merhabalar arkadaşlar bu forumda yeniyim. Sizlerden bugün 5000-6000 tl arası gaming pc önerisi istiyorum. Malum cyberpunk 2077 çıkacak onu ve diğer oyunları üst seviyede oynamak için sizden öneri bekliyorum.(monitör dahil değildir). Ve son olarak itopyadan almak mantıklı mı çünkü...
Top Bottom