Arama sonuçları: *

• Users: Sarne
  • Order by date
  1. Sarne

Csgo kapsül indirimi

Hayır şuan 150tl istesem satabilirim ama ilerde yükselir diye bekliyeceğim,500tlden düşmüş bir çıkartma.
  2. Sarne

Csgo kapsül indirimi

Mücadeleciler derim 150tl kar ettirdi şuanda bana :LOL:
  3. Sarne

Ssd takma işlemi nası yapılır

4. dakikadan sonrasını izleyin. Ssd yanında sata kablosu gelmez,eğer yanınızda yoksa sata kablosu almanız gerekmektedir.Bu kablonun bir ucunu anakarta bir ucunu ssdye takacaksınız.Güç kaynağından gelen kabloyu da ssdye takacaksınız. 4. dakikadan sonrasını izleyin.Windowsu ssdye kuracaksanız...
  4. Sarne

250W PSU R7 240 desteklermi ?

Ben de r7 240 kullanıyorum ama işlemci i5 6500 ve ram 8gb.Bu yüzden farklılık olabilir. Csgo'da 80 fps ortalama, 150 160 gördüğüm de oluyor.Valorant tam olarak hatırlamıyorum ama biraz kasıyordu.Ve 250w psu kullanıyorum.
  5. Sarne

Yardım Note 9 pro vs Mi Note 10 lite

Başka telefon bakmak istersen reno 4 bakabilirsin.Tasarımı gerçekten güzel ve bir çok özelliği yakın.
  6. Sarne

Hangi mouseyi almalıyım?

Bunların arasında omen 600.Şuan katar pro kullanıyorum ona da bakabilirsiniz ama eliniz büyükse uygun olmaz.
  7. Sarne

120GB SSD Yeter mi ?

Ben de 1tb hdd ve 120 gb ssd kullanıyorum, yeterli oluyor ama bazı programların hızlı açılması gibi şeyler istiyorsanız 240 almanızda fayda var.
  8. Sarne

yeni telefon alıcam ne önerirsiniz

Oppo reno 4 ve realme 7 pro.Realme 7 pro da sıkıntı yaşayanlar var hoparlörün titremesi ve arada telefonun donması gibi küçük sıkıntılar.
  9. Sarne

300-350 TL klavye ve mouse önerisi

Bu fiyat aralığında genelde gamepower indirime giriyo ve bende pek gamepower ürünü almak istemiyorum.
  10. Sarne

300-350 TL klavye ve mouse önerisi

Klavye öncelikli olacak şekilde, iyi bir klavye önerisi olursa klavye için 250 tl verebilirim mouse sonra para biriktirip alabilirim.
  11. Sarne

CPU fan önerisi maksimum bütçe: 230 TL

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-t5-cpu-sogutucu-fan-rgb-light-board-cift-fan-P469918787?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.79.3 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html T6 ultra biraz daha büyük. adam...
  12. Sarne

100tl ye mouse önerisi

1 seneye yakın bunu kullandım ama mouse tekerleği düzgün dönmemeye başladı bu yüzden ben de bu fiyat civarında mouse bakıyorum :) Gamepower ürünlerinin çoğunda sıkıntı çıkıyor diye biliyorum.
  13. Sarne

Ucuz mekanik klavye önerisi

ilerleyen zamanlarda yay sesi yapıyormuş önermeyen çok var öneren de :) maalesef onun red switch olanı yok
  14. Sarne

Ucuz mekanik klavye önerisi

https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi alınır mı, varsa bu fiyat civarında daha iyi bir mekanik klavye önerisi yapar mısınız?
  15. Sarne

Gigabyte 120gb VS Patriot Burst 120gb

Ben patriot burst 120 gb olanını daha yeni aldım crystaldiskmark testinde 350 okuma 160 yazma gibi hızları alıyorum
Geri