Arama sonuçları: *

• Users: dumxN
  • Order by date
  1. dumxN

Vatandan aldığım ürüne yorum yapamıyorum

şuan herhangi bir yere yazamıyorum denedim hepsi ürün almış olmanız gerekir diyor
  2. dumxN

Yurt Dışı PS5 getirirken nelere dikkat etmeliyim?

Getirteceğim sarma konusunda korkuyorum işte bi sorun olsa naparız bilmiyorum
  3. dumxN

Yurt Dışı PS5 getirirken nelere dikkat etmeliyim?

Çok fazla şey okudum kafayı yiyeceğim biri kutulu sorun olmaz diyor birisi kutusuz getirin diyor valizde getirin diyen var çantanızda getirin diyen var napmalıyım sizce?
  4. dumxN

Ama msi ürün kaydı yaparken vatan faturası var sorun olmaz mı
  5. dumxN

Hocam şuan forumun en üstünde reklamı var sizde yoksa https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi?utm_medium=banner&utm_campaign=donanimarsivi#redeem
  6. dumxN

Görünmüyor ama saçma bence kampanyadan faydalanamıyorum o zaman
  7. dumxN

Yapcak bir şey yok sanırım o zaman
  8. dumxN

Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?
  9. dumxN

7800x3D için 3000 TL Mouse Önerisi

İşlemciyle mouse alakasını pek çözemedim ama ergonomik mouse seviyorsanız deathadder v3 pro eğer düz tip seviyorsanız ise viper v3 pro öneririm tabi ki başka arkadaşlar da önerir tamamen senin kararın wraith mouselarına da bakabilirsin.
  10. dumxN

GALAX 4070 Super Alacağız Ama Bu Satıcı Güvenilir Mi?

öyle diyorsanız öyledir hocam 1732626145 biraz içim rahatladı
  11. dumxN

GALAX 4070 Super Alacağız Ama Bu Satıcı Güvenilir Mi?

https://www.ciceksepeti.com/galax-geforce-rtx-4070-super-ex-gamer-pink-1-click-oc-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-47som7md7lpk-kcm20678363?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21878292906&utm_content=&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V8oXEe_nmA0jaMqdNRCIXdVUeOoVpP5boMsQ...
  12. dumxN

Oyun oynarken konuşmada ping yükseliyor

İnternetimde bir sorun yok sanırım ama ts ve guildeddan konuşuyoruz oyun girince pingim 200e çıkıyor karşı tarafla konuşamıyoruz bile ama skypeta bu sorun yaşanmıyor ama skypeın ses kalitesi çok kötü bunu nasıl çözebilirim
  13. dumxN

Öneri 6K Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Hocam nova7 40mm olunca bi de 33 saat pil ömrü deniyor çok kararsız kaldım her yerde farklı fikirler var
  14. dumxN

Hocam mikrofonluk bi durumum yok ama nova 7 dragon edition çok güzel duruyor
  15. dumxN

Hocam sakin caps açık kalmış v2 usb kullanıyorum zaten ne alsam bilmiyorum şuan o yüzden sordum mouse olarak viper v3 pro sipariş ettim ben.
  16. dumxN

Hocam ben v2 usb kullanıyorum sadece proda mı var yoksa bilmiyorum da ss model önerisi var mı bir sürü kulaklıkları var
  17. dumxN

Razer blackshark v2 pro 2023 düşünüyorum ama burdan fikir almak istedim mikrofonu çıkarılabilsin istiyorum bir de kumaş padleri olursa müthiş olur. Mikrofon kalitesi önemli değil dediğim gibi sadece rahat ve kaliteli olsun yeter.
  18. dumxN

Amazondan aldığım ürünü iptal edersem ne kadar sürede yatar

hocam ankara şubesinden çıkmış ürünüm müşteri hizmetleriyle konuştum
  19. dumxN

Amazondan aldığım ürünü iptal edersem ne kadar sürede yatar

Hocam müşteri hizmeti aklıma gelmedi kusura bakmayın belki başkası da yaşamıştır diye yazdım
  20. dumxN

RTX 4070 TIS'i birkaç ay 1080p monitörde kullansam sorun olur mu?

Neden olsun ki bir sorun olmaz
Top Bottom