Arama sonuçları: *

1. K

USB Mikrofonum Çalışmıyor

Arkadaşlar Merhaba. USB mikrofonumda hiçbir sorun yokken bugün birden çalışmamaya başladı.Laptopumda denedim ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım yanlışlıkla bir ayar ile oynadım. Bu konudan çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. K

USB Mikrofon sesi almıyor

Arkadaşlar merhaba. Usb mikrofonum sesi almıyor. Dün sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Laptopumda denedim, orada da çalışıyor ancak Masaüstü Bilgisayarımda çalışmıyor. Anakarta takıp da denedim fayda etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. K

CS:GO Silverdan Çıkamama Sorunu

Evet ufak bir edit yapacağım. Sadece cs go için bir steam hesabı açtım ve orada başladım. Yoldaş oynuyorum ve 10 galibiyet sonunda Usta Nova'ya yerleştim. Şimdi ki hedefim Usta Muhafız. Yeni hesap açmak işe yaradı. Tavsiyeler için teşekkürler :)
  4. K

Sanırım sadece Cs için yeni bir steam hesabı açacağım. Şansımı arkadaş toplayıp orada deneyeceğim. Şans dileyin lütfen :)
  5. K

Valorant'da hiç eğlenemiyorum. Bir örnek vereyim. Arkadaşım 1 hafta önce açılmış bir steam hesabı ile 15 Galibiyette Nova 2 ye yükseldi.
  6. K

Yeni bir hesap açsam veya rankım silinene kadar beklesem birley fark eder mi? Örneğin rankım silinince arka arkaya 10 maç kazanıp hızlı rütbe atlamak gibi bir katkısı olur mu
  7. K

Yeni bir hesap açmamın faydası olur mu?
  8. K

10 tane Edo ile oynadım bugün, ancak takım çöp olduğunda kilitleniyor maalesef.
  9. K

Arkadaşlar bir çok kişide de olduğu gibi bende silverdan çıkamıyorum. Her maç 20 üstü vuruyorum ancak bir türlü takım yüzünden maç kazanamıyorum. Yaklaşık 60 galibiyetim var ve silver 3 üm. Tavsiye ettiğiniz birşeyler var mıdır? Yeni hesaba mı geçiş yapmalıyım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  10. K

AMD Relive Kayıt Problemi

Amd relive da ekran kayıdımı başlattığım gibi kapanıyor. Çözümünü bilip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  11. K

200 - 250TL Aralığında klavye önerisi

Başka yok mu tavsiye edebileceğin :(
  12. K

200 - 250TL Aralığında klavye önerisi

Arkadaşlar bütçemi belirttim. Bu fiyat aralığında klavye arıyorum. Membran veya mekanik farketmez tavsiyede bulunabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
  13. K

200-250 tl aralığı klavye önerisi

Uzun süredir fiyat performans klavyesi arıyorum. Bi hayli dolar kuruda böyleyken güzel bir klavye bulmak zor. Tavsiyeniz var ise yardımcı olabilir misiniz ? Bütçem 200-250 tl aralığı.
  14. K

Sayfayı kenara alırken penceresi geliyor

En iyi görüntüye değil özele çektim ve sadece o kutucuğu işaretledim. (Yani sayfanın dış pencerisini kapatma olayı) Sadece onu işaretledim diğerleri yüksek performansta. Yardımınız için teşekkürler.
  15. K

Rog Strix RX 570 - Ryzen 5 2600- 16GB Corsair Vengeance 3000mhz ram - Msi B450m pro max anakart
  16. K

Öncelikle teşekkürler, oyun performansında herhangi bir düşüş yaşar mıyım acaba ?
  17. K

Arkadaşlar herhangi bir sayfayı kenara alırken dış penceresi geliyor. Sadece sayfanın gelmesini istiyorum. Çözümü var mıdır ? Resimi ekledim.
Geri