Arama sonuçları: *

1. M

Duocast mi quadcast mi almalıyım

Hocam görünüş olarak mı kalite olarak mı diyorsunuz anlamadım benim için önemli olan kalitesi yayın yapıp kayıt alacağım sadece
  2. M

Duocast mi quadcast mi almalıyım

Merhaba 2. El olarak alacağım Duocast 2000 tl ye buldum bir arkadaşım da quadcast var ona söyleyince bunu satabilirim dedi 3200 e vericek mikrofon kolu da vereceğini söyledi aradaki fiyat farkında değer mi hangisini tercih etmeliyim
  3. M

Ps Plus zammı gelmeden nasıl uzatabilirim

Hocam bende öyle biliyordum bi yolu yok mu başka
  4. M

Ps Plus zammı gelmeden nasıl uzatabilirim

Merhaba yakınlarda ps plusa zam geleceğini gördüm yeni bir ps5 sahibiyim üyeliğimi nasıl uzatacağımı bilmiyorum bir aylık denemek için almıştım uzatmaya karar verdim ps nin kendi içinden planı değiştir diyip baktığımda 12 aylık 303 liradan uzatabiliyorum oysa ben 200 tl ye aylık almıştım zamlı...
  5. M

pes 21 analigden atma sorunu

Bende 20 den itibaren fifa almaya başladım online oynamıyorum ama kariyer yapıyorum o sarıyor
  6. M

pes 21 analigden atma sorunu

Yok reis pes21 den devam yeni fifalarda tat yok
  7. M

Asus tuf capture card 4k30 nasıldır

merhaba herkese iyi günler yeni bir ps5 aldım tv de kullanıyorum fakat yayın ve kayıt yapmak için bilgisayarıma bağlamam gerekiyor kasama ps biraz uzak o yüzden laptoptan da işimi görebilirim diye düşündüm bazı bilgiler gördüm laptoplarda hdmi girişi yoktur sadece çıkışı vardır diye aslı var mı...
  8. M

Leptopda Ryzenmi İntelmi

kral ben gecen hafta victus 16 aldım teknosadan 14.nesil i5 var 4050 var 40bin tl kredi kullandım 3bin tl koydu sadece ing kampanyası varmış 43 liraya denk geldi bana suanlık memnunum internetten daha uyguna da bulabilirsin tabi gidip almak istersen linki de bu...
  9. M

kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar zaten razer deathadder v2 pro kullanıyorum bu hafta laptop aldım çok fazla bütçem yok kablosuz mouse arıyorum çok bi özelliği olmasına gerek yok kablosuz olsun ve büyük olsun yeter dışarda biraz dolaştım kablosuz farelerin çoğu küçük benim ellerim biraz büyük sadece büyük ve kablosuz...
  10. M

laptop için soğutucu önerisi

eyvallah kral siparis verdim bekliyorum
  11. M

sunu buldum trendyolda https://ty.gl/ases667asu82n mantıklı mı alınır mı
  12. M

evet haklısınız dün aldım elden almam gerekiyordu çok awm gezdim en mantıklı secenek buydu bunu aldım soğutucu önerileriniz için teşekkürler
  13. M

Max 37k laptop önerisi

haklısınız hocam ama elden almam gerekiyordu malesef bu modelini buldum kaç tane awm gezmeme ragmen bunu aldım
  14. M

evet haklısınız
  15. M

Max 37k laptop önerisi

dün aldım suanlık memnunum sarjda değilken düşük güç modunda 120fps sabit valo oynuyorum fifa da hafif takılmalar oluyor o da halledilebilir sarjda iken canavara dönüşüyor r5 3600 3060ti sistemim var suan ondan daha iyi sanırım
  16. M

biraz araştırdım bende bu modelleri gördüm sadece yükseltme aparatları da satılıyormus sanırım ne kadar etkili bilmiyorum ama gördüğüme göre benim laptopum gibi alttan hava alan laptoplarda işe yarıyormus
  17. M

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-r1052n-14-nesil-core-i5-14500hx-rtx4050-6gb-16gb-1tb-16-1inc-w11.html dün bu laptopu vatandan satın aldım ek olarak şimdi bir soğutucu almak istiyorum 80-90 dereceleri görüyor cpu f/p olarak ne önerirsiniz açıkcası zaten bir sistemim var sıvı soğutma...
  18. M

hp victus windows 11 de kalmalı mıyım

hemen bakayım sürüme nasıl yapılcagını siz biliyor musunuz peki veri silmeden geçebiliyor muyum yoksa format mı atmam gerekiyor 1727123087 win 11 home single language
  19. M

hiç alışamadım onun için değiştirmeyi düşündüm fakat 11 lisanslı gelince vazgectim suan bir arkadasım suanki linsansı alıp 10 da kullanabiliyorsun dedi ne kadar dogru bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
  20. M

arkadaslar bugün hp victus laptop aldım i5 14.nesil var hazır win 11 ile geldi fakat ben daha önce hiç 11 kullanmadım yıllardır 10 kullanıyorum windows 10 kursam sizce bir sorun olur mu yoksa 11 de kalmam daha mı iyi olur
Geri