Arama sonuçları: *

1. D

csgo da overwatchtan ban yedim nasıl kaldırırım?

ya şimdi yiyenler var fakat çok düşük bir ihtimal ama öyle bi ihtimal var mı var 1645643298 olm sen valve nin adamı mısın haksız yere ban yiyen bir sürü kişi var ben haksız yemedim arkadaşım hesapta hile açmış ama gerçekten haksız yere ban yiyen bir sürü insan var.
  2. D

kankam çok geçmiş olsun bende mal arkadaşım yüzünden yedim benimkinin madi değeri yoktu en azından ama yinede çok emeğim vardı:confused:
  3. D

geçtiğimiz hafta csgo dan overwatch banı yedim yeni hesap açıcam ama hesabı açmadan önce bilgisayara format atmam gerekiyor mu? Atmazsam yeni açtığım hesapta otomatik banlanır mı?
  4. D

Hyperx Cloud Alpha S tiz ses sorunu

ya bilmiyorumki bende ses tiz geliyo ya da eski kulaklığıma alıştığım için böyle bilmiyorum hiç cloud 2 kullandın mı peki
  5. D

Hyperx Cloud Alpha S tiz ses sorunu

Geçtiğimiz günlerde hyperx cloud alpha s aldım kargodan bu gün geldi kulaklıkta şöyle bi sıkıntı var bu bi sıkıntı mı yoksa kulaklıkla mı alakalı bilmiyorum ama ses çok tiz geliyor bunun bi çözümü var mı eğer varsa lütfen yardımcı olun.
  6. D

Steam api keyimin yenisini nasıl oluştururum

bir süre önce steam web api keyimi yanlış bir siteye vermiş olma ihtimalinden korkmaya başladım steam web api keyimi iptal ettikten sonra yenisini nasıl oluşturacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. D

csgo envanterimdeki itemleri hangi sitede satabilirim?

tamam ama ben gerçek paraya dönüştürmek istiyorum o yüzden
  8. D

csgo envanterimdeki itemleri hangi sitede satabilirim?

csgo envanterimde ortalama 20 dolar civarında item var normalde bunları shadowpay adlı sitede satıcaktım ama bu site dışında daha iyi bir site var mı bilmiyorum sizin bildiğiniz daha iyi bir site varsa aldığı komisyonu yazarsanız çok sevinirim birde sahadowpay'den itemimi satarken ve bakiyemi...
Top Bottom