Arama sonuçları: *

1. F

40 fps de cyberpunk oynanır mı

Bir oyuna gir FPS limit 40 yap dene
  2. F

R5 3400G f/p sistem kurdum, geliştireceğim sizce nasıl?

SSDnin aynısı 120gb lığı kendi laptopumda var. Kaç yıldır da bir sorun yaşamadım. Psu ve kasa konusunda çok fikrim yok. Forumlarda gezerek karar verdim. Yardımcı olursan sevinirim.
  3. F

Teşekkürler bilgi için diğer sitelerden sipariş ederim. Max. bütçem o kadar yani daha ay başına çok var, başıma bir şey gelir vs cebimde biraz para kalsın diye sistemin fiyatını düşük tuttum. Monitörüm yok televizyona bağlayacağım. Araştırdığım kadarıyla 3400G nin açamadığı oyun yok. Cyperpunkı...
  4. F

Bütçem şuan 4000-4500 TL arası olduğu için şimdilik böyle bir sistem topladım. 2-3 aya sisteme sapphire rx 5500 xt 8gb ekran kartı eklemeyi ve 144hz monitör almayı planlıyorum. Online ders için sistem topluyordum birazda gaming olsun diye böyle bir işe kalkıştım. Sistemi yarın sipariş edeceğim...
  5. F

Ryzen işlemci farkı bütçe kaynaklı bir sorum var

Merhaba herkese forumunuza yeni üye oldum vaktiniz varsa bir sorum olacaktı. 1 haftadır gaming sistemleri araştırıyorum. Hem online ders hem de oyun performansı vermesini istiyorum. Bana en uygunu 5000 TL civarı olanlar fakat şuan için bunu karşılayacak bir bütçem yok. Aklımda olan sistemde...
Top Bottom