Arama sonuçları: *

1. A

Mavi Ekran Windows internet hız sınırı

Evet kablodan falan kaynaklanmıyor bende çoğu şeyi biliyorum kablosudur anakart desteklemez falan ama burada öyle bir durum çoğu bilgiye sahibim normal bir durum olsa foruma yazma gereği duymam çünkü çözmüş olurum bu bir şekilde oluyor modemim iyi fiber internetim var anakartım destekliyor...
  2. A

Evet yapmıştım fakat format atmak durumunda kaldım ve win 10 a geçtim ve gene aynı adımları uyguladığımda bir sonuç alamadım. 1675768060 Bulamadım sana ulaşabileceğim bi discord hesabın varsa yayın açıp beraber bakabiliriz.
  3. A

İnternetimin hızı yüksek olsada anlamadığım nedenden dolayı formattan sonra böyle sıkıntılar çıkıyo düzeltmenin yolu var mı 1675472943 burası 1000/1000 olmadan geçmiyor 1675473007 Ama bir türlü yapamadım 1000 e 1000 nerdeyse youtube deki tüm videoları izledim fakat bir türlü çözümünü bulamadım
  4. A

Çözüldü✓ İnternet hızı sınırı

Çok teşekkür ederim. Diğer arkadaş gibi yorum yapmayıp sadece çözüm odaklı olduğun için yaptığım sürücü güncelleştirmesinden dolayı kaynaklıymış umarım sadece bana değil bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarada yardım olur. 1675472529 Tekrar aynı sorunlar karşı karşıyayım win 10 yaptım bilgisayarı...
  5. A

Çözüldü✓ İnternet hızı sınırı

İnternetimin hızı yüksek olsada anlamadığım nedenden dolayı formattan sonra böyle sıkıntılar çıkıyo düzeltmenin yolu var mı bunun 1000/1000 mbps olması lazım 1673291032 Tüm sürücüler güncel fakat anlayamadım.
  6. A

Çözüldü✓ Windows 11 ağ sınırı kaldırma

Modemin internet sağlayıcımın yeni bir model wifi 6 destekliyor Nokia g-2426g a
  7. A

Çözüldü✓ Windows 11 ağ sınırı kaldırma

Windows 11 kullanıyorum internetimin 200 mb çekmesi lazım telefonda çektiğim değer 400 fakat win 11 internetimi 100 mb olarak sınırlandırmış durumda internet sağlayıcımdan birileri geldi yeni güncelleştirme ile ilgili olduğu söyleniyor yapabileceğim bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim
  8. A

Yardım Büyük eller için 400 tl bandında her şeyiyle f/p mouse önerisi

1616672728 razer basilisk x hyperspeed baktım ama kablolu tercihim olur
  9. A

Yardım Büyük eller için 400 tl bandında her şeyiyle f/p mouse önerisi

Gamepower bane kullanıyorum fps oyunları oynarken klavyemin gecikme hızı daha düşük olduğu için gamepower bane de 500hz 2ms olduğu için peek atarken sıkıntı çıkıyor ellerim biraz büyük gamepower bane ye biraz küçük geldi diyebilirim 400 tl bandında büyük eller için mouse arıyorum
  10. A

hdmı 2.0 1080p 165 hz desteliyor mu ????

2. bir mönitör almayı düşünüyorum ve hdmı kablosu ile bağantı yaparsan 165 hz 1080p alabilirmiyim diye merak ettim
  11. A

Yardım Overclock Ayaralarını nasıl yapmalıyım

işlemcime ve ekran kartıma overclock yapmak istiyorum ama overclock değerlerini bilmiyorum ve yanlış bir şey yaprım diye korukuyum eğer siz biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim Ekran Kartı : Asus Tuf 1650 Süper Oc İşlemci : AMD Ryzen 5 3500x
  12. A

Overclock Değerleri Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

Benim şuan ki ekran kartı ve işlemcim amd ryzen 3500x ve asus tuf 1650 oc ikisininde overclockları mevcut ama overclock değerlerini bilmiyorum en stabil hangisinde çalışır yardım ederseniz sevinirim (kas içi soğutmam iyi) 1608021731 Ekran kartı 1650 süper
Top Bottom