Arama sonuçları: *

1. T

GTX 650 için monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar PUBG mobile oynuyorum ekranım küçük bazı detaylar bulanık oluyor acaba ekran kartım ile ilgili mi yoksa monitörün çözünürlüğü ile ilgili mi gerekirse ikisini birden değiştirebilirim net görüntü almak istiyorum görüntü çok bulanık geliyor sorunum nedir acaba kasma donma yok...
  2. T

Öneri Ekran kartı alıcam 500 600 tl bütçem var yardımcı olur müsünüz rica etsem

GTX 650 660 öneririm kuzenime aldık sorunsuz bir şekilde oynuyor 300 450 TL arası bulabilirsiniz ve rahatlıkla yeter diye düşünüyorum
  3. T

Ayarlarım hdr de 1614473566 Yardımcı olabilecek biri yok mu
  4. T

Merhaba arkadaşlar pubg mobile oynuyorum ekranım küçük bazı detaylar bulanık oluyor acaba ekran kartım ile ilgili mi yoksa monitörün çözünürlüğü ile ilgili mi gerekirse ikisini birden değiştirebilirim net görüntü almak istiyorum görüntü çok bulanık geliyor sorunum nedir acaba kasma donma yok...
  5. T

Ses sorunu (mikrofon ve ses)

çözebildin mi dostum
  6. T

Kulaklıklıkta mikrofon sıkıntısı.

merhaba arkadaşlar kulaklığımda dahili mık var telefona taktığımda karşılıklı konuşabiliyorum fakat bilgisayara taktığım zaman sadece ses alabiliyorum konuşamıyorum tek jak girişli olduğu için jack ayırıcı aldım fakat mıkrofondan yine ses gelmiyor neden olabilir
  7. T

İ5 9400 f GTX 1050 ti ye psu önerisi

Tavsiyeniz nedir
  8. T

480 GB sorunsuz SSD önerisi

Tabi hocam
  9. T

Sata alacağım hocam benim için yeterli olur diye düşünüyorum
  10. T

Çok teşekkür ederim hocam saolun
  11. T

Evet hocam bende onu düşündüm
  12. T

Evet şirket bilgisayarı olacak
  13. T

Bu sisteme kaç w psu yeterlidir bütçe 300 350 teşekkür ederim
  14. T

Teşekkürler arkadaşlar
  15. T

Sata hocam
  16. T

Bütçe 500 civarı hocam
  17. T

480 GB sorun yaşamayacagim SSD önerisi
  18. T

PUBG MOBİLE ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Merhaba arkadaşlar pubg mobile için çözünürlük ayarlarımı yaptığım zaman tuş ayarları bozuluyor ve tekrardan düzelmiyor tuş atamalarını da yaptım ekrsn yarım kaldığı için çözünürlük ayarı yapıyorum
  19. T

Pubg mobile için ekran kartı önerisi.

Sen gerçekten eğitilmesi zor bir çomarsın insanlarla dalga geçmekten başka yaptığın bir iş yok seviyeni takın git işine bak bu forumda ilk defa senin gibi bir dengesize denk geldim
  20. T

Pubg mobile için ekran kartı önerisi.

Hadi işine teneke
Top Bottom