Arama sonuçları: *

1. X

HARDDİSK ölü ne yapabilirim ?

m2 yuvası var ama normal harddiskin yerine alsam hangisi hızlı olur m2 mi yoksa normal harddiskin yerinemi almalıyım ?
  2. X

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız icin emeginize ve dilinize sağlık ssd alıcam leptopa harddiskin yerine takıcam direk önerebilceginiz marka varmı hızlı olmasını istiyorum mükmün ise :)
  3. X

selamlar arkadaşlar harddiskim bozukdu bac sector onarımı yapıldı fakat okuma hızı vs yazma hızı baya düşük suan acaba hızını felan arttırabilirmiyim
  4. X

HDD bad sector sorunu

şimdi bilgisayarcı biz gerekli düzeltmeleri yaptık dedi ama suan hdd yavaş calısıyor diskim 100 oluyor bazen 50 bazen normale dönüyor okuma hızımı yavaşladı acaba tam anlıyamadım 1607678545 bunu görmüstüm yaptım ama hala yavaş calısıyor 1607678925 aslında sorunum bu bilgisayarım da yeni yani en...
  5. X

HDD bad sector sorunu

Merhaba bilgisayarım yavaş çalışmaya başladı cpu 100 diskim 100 çalısmaya başladı bilgisayarcıya götürdüm format atmışlar harddiskini değişmen lazım dediler ssd lazım dediler harddiskim suan çalısıyor ama yavaş calısıyor galiba bunu onarmanın bi yolu varmıdır ?
Geri