Arama sonuçları: *

1. T

arctis 1 vs g335 hangisi daha iyi

Merhaba arkadaşlar başlıkta gördügünüz gibi 2 kulaklık arasında kaldım önceki kulaklıgım hs35 kırıldı sizce hangisi daha iyi olur arctis1 mi? yoksa g335 mi?
  2. T

Kulak üstü kulaklık nasıl takılır

Merhaba ilk defa kulak üstü kulaklık aldım ve taktıgımda bir bölümü üstte kaldı kulakları gelen yer pet tarafı ve saçımı düzleştirdi aynı şekilde yukarı tarafta arkadaşlarıma sordugumda bende böyle bir durum yok dediler saçlarımda okadar uzun degil yardım ederseniz sevinirim corsair hs35 siyah
  3. T

Telifsiz film fragmanı paylaşmak

Merhaba ben Youtube'ye film fragmanı yayınlamak istiyorum atıyorum Warner Bros,Marver,Dc, ingilizce olarak veya daha degişik şirketlerin yaptıgı filmler paylaşırsam telif yermiyim araştırdım bazıları yersin bazıları yemezsin diyor bir kanal buldum introsunu giriyor ve yayınlıyor telifte yemiyor...
  4. T

Geforce experience açılmıyor

Beyler nerdeyse 3 gündür böyle ekran kartını güncellicem güncelleyemiyom yardım edebilirmisiniz?
  5. T

Bilgisayar kapanmıyor

ben bilmiyorum babam bilgisayar alıcagını söylemedi vatan bilgisayardan oem pc almış nasıl naptı bilmiyom
  6. T

Bilgisayar kapanmıyor

ha o mu onu denedim olmuyor yeniden başlatıyor oda
  7. T

Bilgisayar kapanmıyor

Laptop deil knk masaüstü
  8. T

Bilgisayar kapanmıyor

Öncelikle herkese merhaba bir kaç haftadır bir sorunla karşıyayım bunu sizinle paylaşmak istedim bilgisayarda işim bitince bilgisayarı kapatıyorum herkesin yaptıgı gibi herkesin kapattıgı gibide windows tuşu sonra aç kapa bölümünden bilgisayarı kapıyorum ama benimki kapanmıyor sorun orda...
  9. T

BU MONİTÖR ALINIR MI?

Dell 23,8" S2421HGF 1Ms 144Hz HDMI DP Full HD FreeSync Gaming Monitör ben bunu kullanıyorum harika bir monitör Vatan bilgisayarda var bakabilirsin https://www.vatanbilgisayar.com/dell-23-8-s2421hgf-1ms-144hz-hdmi-dp-full-hd-freesync-gaming-monitor.html
  10. T

14 yaşında oyun tasarlama

3 D diye düşünüyorum ama hala başlamadım
  11. T

Cevabın için çok teşekkürler ben itch.io bilmiyordum ondan dolayı Epic games yazdım çok teşekkür ederim
  12. T

para kazanmak için deil böyle bir konuya hevesim var sadece merakım oldugu için yapmayı denicem
  13. T

Öncelikle Merhaba i5 9400f,1660super,16gb tek kanal ramler,h310m vdh plus anakart bide BX500 ssd 480 gb bunlar ile Unreal Engine 4 ile oyun yapılır mı?. oyunu yaptım Epic games'in sunduğu Unreal Engine için ücretsiz materyallerinden kullandım oyunumu tasarlayıp Epic Games'e oyunumu yayınlamaları...
  14. T

1650 ti valorant 30 fps

hayır hem pirizde 30 fps hem prize takık deilkende
  15. T

1650 ti valorant 30 fps

hepsi orta 1608306941 hayır hiç birini yapmadım şimdiye kadar bugün yaparım büyük ihtimalle
  16. T

1650 ti valorant 30 fps

Öncelikle Merhaba 4 hafta önce babam kardeşime laptop aldı oyun indirdik 17/12/2020 tarihinde valorant 30 fps 1650 ti 30 fps sabit ne çıkıyor ne düşüyor laptopun markası dell oyun testleride var youtubede ama gtx 1650 ile valorant 200 fps bizimki 1650 ti olmasına ragmen 30 fps veriyor laptopun...
  17. T

Evga Gtx 1660 super Drıver

Merhaba arkadaşlar ben geçen gün gelmiş olan 1660 super drıverinı güncelledim güncellemeden önce hiçbir kasma olmuyordu fortnitede 120 fps sabit oynuyordum düşük ayarlar sadece görüş uzaklıgı ve kenar yumuşatma yüksek ayarlardaydı ama güncellemeyi yaptıktan sonra 30,50,70,120 oluyordu eskiden...
Top Bottom