Arama sonuçları: *

1. K

Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Teşekkür ederim yani para çok önemli değil demek biraz saçma da yani yıllardır bilgisayar ve donanım ile ilgileniyorum etrafımdaki herkes bana sorup elektronik alıyor ben ona üzülüyorum biraz nasıl bir dalgınlık halindeysem artık yoksa hçok da umrumda değil artık daha dikkatli oluyorum sanki
  2. K

Çözüldü✓ Monitörde birsürü ölü piksel

Bende de bir ara stuck pixel vardı kendi kendine geçti stuck pixel bildiğim kadarıyla sadece tek renk oluyor dead pixel sadece siyah renk oluyor diye biliyorum stuck pixeli sen de halledebilirsin bastırarak ama temkinli ol daha kötü yapabilirsin o yüzden biraz araştır
  3. K

Haklısınız hocam da yine de insanın zoruna gidiyor
  4. K

Bence kalsın artık buradan yapacağım bir şey kalmadı ama ibretlik hikaye diye kalsın benim gibi mallar bu tuzaklara düşmesin düşenler de ne yapacağını öğrensin
  5. K

Avukat kuzenim var kendisi abim gibidir ona vekalet vereceğim yarın onla ben ilgileneceğiz artik
  6. K

Ya ben de şüphelendim ama bizim sınıfın dönem temsilcisi de yapay zeka ile yaptığı fotoğrafı profil fotosu yaptığı için çok kötü düşünmek istemedim
  7. K

Umarım dediğin gibi olur yoksa bayağı uğraşırım ve hala cevap veriyor bana 1766941875 Evet
  8. K

Video da attı başka bir kartım var ihtiyaç fazlası satıyorum dedi kutuda daha bandrol duruyor bilmiyorum biraz risk aldım biliyorum olmazsa bir şekil çözüm bulurum diye düşünüyorum 1766941695 Yok hala duruyor
  9. K

Banka üzerinden ibraz edemez miyim banka ile konuşup
  10. K

Arkadaşlar letgodan çok ucuza rx9070 XT Sapphire pulse buldum 22 bin TL'ye adam ile konuştum 16ksını attım geri kalan 6sı duruyor içimden bir ses diyor ki dolandirilacağım adam bana kimlik fotosunu attı ama son 3 hanesini karalamış sizden yardım istiyorum yarın sözde kargoya verecek
Geri