Arama sonuçları: *

1. R

Vatan'da bulunan DS4 Glacier White V2'mi?

Yanıt için teşekkür ederim, beni rahatlattınız. Sağlıklı günleriniz olsun. :)
  2. R

Fotoğraflarında ışık şeridi göremeyince korktum birazcık. Tuş renkleri de V1'de yakın geldi nedense.
  3. R

Arkadaşlar selam, Vatan Bilgisayar mağazasından bir DS4 sipariş ettim. Beyaz rengi hoşuma gitti ve o rengi sipariş ettim. Fiyatı diğer modeller ile aynı, 699 Türk Lirası fakat tüm modellerde V2'de dokunmatik yüzeyine eklenen ışık şeridi varken beyaz modelin fotoğraflarında o şerit yoktu...
  4. R

N11'den orijinal XBOX One S ya da One kolu önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 gündür gamepad arıyorum. En sonunda bütçemi 550 lira yaptım. 200 ile başlamıştım. 550 lira bütçe ile orijinal XBOX kolu alınabilir mi? Eğer alınabiliyorsa, N11 sitesinden link atar mısınız?
  5. R

350 Türk Lirası Gamepad Önerisi

Ben de biraz eski ürünler olduğu için pek ısınamadım.
  6. R

Yanıtınız için çok teşekkürler, eğer hiçbir sonuç alamazsam bekleyeceğim dediğiniz gibi.
  7. R

Hocam, farkettiyseniz yazımda "Monster Pusat Pro Aralık sonuna kadar gelmeyecekmiş." diye belirttim.
  8. R

Merhabalar, iyi forumlar. FIFA 21, Forza Horizon 4, Mortal Kombat gibi oyunlar için bir gamepad arayışındayım. Bütçem yaklaşık 350 Türk Lirası. F310 modeli pek hoşuma gitmedi, F710 ise ortada şuan benim için. Xbox 360'ın orijinal kontrolcüsü bulunmuyor sanırım kolay kolay. Monster Pusat Pro ise...
Top Bottom