Avrupa maçlarını yayınlayan TRT tabii spor uygulaması, tablette 7 dakika, pc de 7 dakika, televizyonda 2-3 dakika geriden geliyor. herkeste mi böyle? nasıl çözeceğiz Teşekkürler
Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız kendinize en yakın askerlik şubesine müracaat edebilirsiniz. Gitmeden önce randevu almak için tıklayınız. E-devlet askerliğim kısmında böyle yazıyor ne anlama geliyor
Evet champions bıçağı da güzel olacaktır ama karambit şeklinde mi gelir acaba onu kestiremiyorum
1717771968
Çoğu kişi öyle söyledi ama farklı bir bıçağı da deneyimlemek kullanmak istiyorum hocam
Selam herkese. Almak istediğim mönitörde çift hopörlör varmış ama benim zaten normal hopörlörüm var. Bu ikisi birbiriyle çakışır mı monitör hopörlörünü kapatma olur mu? Monitörü bırakıyorum aşşağıya...
1 haftalık sistem rtx4060 ryzen 5600. zaten güncellemeden sonra olmaya başladı öncesinde bi sıkıntı yoktu
1714136122
iki kez yaptım düzelmiyor aimbotz mapinde atıyor 5-10 dakika sonra
Dün akşam gelen 4gblik güncellemeden sonra oyundan atmaya başladı bir süre oynatıyor sonra donup oyundan atıyor. Güncellemeden önce yoktu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar young blood oyunu co-op oynanılabiliyor ama tek kişinin alması yeterli gibi gördüm bir kaç yerde doğru mu yoksa iki kişide de bulunması lazım mı?
Hocam ben biraz daha araştırma yaptım razer blackshark v2 special edition ya da corsair void elite düşünüyorum bu karşılaştırmada da razer önde mi? hangisi alınmalı
Arkadaşlar biraz panikledim ama pc bugün geldi ekran kartını taktım güç verdim ekran geldi şu anda o pcden yazıyorum ama ekran kartı fanları dönmüyor neden olabilir acaba? Bozuk bir durumu mu var lütfen yardımcı olun. Asus rtx 4060 ekran kartı