Arama sonuçları: *

1. F

Satıcısı Amazon olmayan ürünlerde gümrük vergisi dahil mi?

Amazon üzerinden Keychron Direct satıcısından klavye aldığım zaman ek olarak gümrük vergisi vs ödermiyim? Siparişi verirken hesaplıyor ama yine de emin olamadım daha önce Amazon dışında bir satıcıdan ürün almadığım için. Klavye linki bu.
  2. F

Yurtdışından klavye parçaları alınabilen siteler

KDB fans Novelkeys veya Drop gibi sitelerden alışveriş yapmak istiyorum fakat siteler hakkında pek bilgim yok. Mekanik klavye için switch alacağım fakat Banggood'da bulamadım. Daha önce bu tarz siteleri kullanmış olan var mı?
  3. F

Genel olarak yazı yazmak için hangi switch alınmalı?

Ses sorun değil.
  4. F

Genel olarak yazı yazmak için hangi switch alınmalı?

Banggood sitesinden 800 TL'ye kadar klavye bakıyorum fakat switchler konusunda kararsız kaldım. Sadece uzun süreli yazı yazmak için kullanacağım. kailh box white, gateron brown\blue ve mx brown arasından hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca klavye önerirseniz sevinirim.
  5. F

yurtdışından anne pro 2 alınır mı?

Teşekkürler. Kaç günde elinize ulaştı ve hangi tarihte almıştınız?
  6. F

yurtdışından anne pro 2 alınır mı?

%60 klavye alacağım fakat Türkiye'de GMMK ve Ducky markaları dışında istediğim özelliklere sahip klavye bulamadım bunların da fiyatı 1400-1600 arasında değişiyor. Banggood veya Aliexpress sitelerinden anne pro 2 almayı istiyorum fakat bazıları çok sıkıntı yaşamış. Sorunlar hala devam ediyor mu...
  7. F

1300tl monitör önerisi

Oyun ile işim yok o yüzden 144hz almam mantıksız olur. Görüntü kalitesinin iyi olması ve gözü yormaması benim için en önemli özellikler.
  8. F

1300tl monitör önerisi

Uzun süredir kullandığım BenQ RL2455HM monitörüm artık sürekli sallandığı için yenisini alacağım fakat 3-4 monitör arasında kararsız kaldım. Bunlardan hangisi uzun süre kullanım için daha iyidir? Yakın zamanda çıkmış olması ve renk kalitesi benim için en önemli etkenlerdir, oyun için...
Top Bottom