Arama sonuçları: *

1. xValarMorghulis

PHOTOSHOP ÇERÇEVE KISMI BUGLI

Arkadaşlar merhaba. Photoshopum alakalı alttaki görselde görüldüğü gibi bir sorun var. Sağ üst köşedeki kapatma işareti pencereyi küçültme işareti gözükmüyor. Ayriyeten photoshop'un arayüzü da karışık olması gerektiği gibi değil . Üst kısımdaki Dosya Düzenle Görüntü Katman vb. şeyler de...
  2. xValarMorghulis

EA GAMES UYGULAMASI AÇILMIYOR

Merhabalar. Ea games uygulamam da bir sorun var. Görev yöneticisinde ve hizmetlerde çalışıyor gözüküyor. Görev çubuğunda da uygulama gözüküyor ama görüntüleyemiyorum. Görev çubuğunda üstüne bastığımda bir şey gelmiyor malesef.
  3. xValarMorghulis

144HZ 1MS MONİTÖR ÖNERİSİ 1K-2K ARASI

Biraz araştırma yaptım ve bu ekranı almaya karar verdim; https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg24vqe-kavisli-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist İyimi acaba
  4. xValarMorghulis

144HZ 1MS MONİTÖR ÖNERİSİ 1K-2K ARASI

Merhaba 144hz 1ms ekran almayı düşünyorum.Önerisi olan var mı acaba ? MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Bu monitörü buldum iyi midir? avantajı ya da dezavantajı var mı ? İnternetten araştırdığım kadarıyla ekranda ghosting de var diyorlar fakat konu pek hakim değilim
  5. xValarMorghulis

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Ülkenin dini İslam çünkü. Bu yüzden din kültürü ve ahlak bilgisinde ağırlıklı olarak dinden bahsediliyor. Ayrıca dini bir inancın yok ise okulunun müdürüyle konuşup dilekçe verip derse girmeyebilirsin. Fakat reşit değilsen ailenden birinin imza atması gerekiyor.
  6. xValarMorghulis

hangi internet daha ideal

Ben şuan turknet kullanıyorum. 4-5 ay oldu herhangi bir sıkıntısı yok. Sitesinden adresini girip altyapı olup olmadığını sorgulatabilirsin. Ya da direkt müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Eğer geçmeyi düşünürsen müşteri hizmetleri yok. Uygulamasından yardım ediyorlar sorununu ordan...
  7. xValarMorghulis

Çözüldü✓ Ölü pixel için nerey gitmeliyim

Cihazı alalı 2 hafta olmadıysa vatana git değişim ya da iade iste. İki haftayı geçtiyse vatana götür cihazı, ürünü senden teslim alıp garantiye versinler.
  8. xValarMorghulis

Uygulamalar takılıyor ve bilgisayar aniden kapandı

Sorununa net bir şey söyleyemiyorum açıkçası.Windows'unda da bir problem olabilir.Cihazı kendin topladıysan işlemcinin termal macununu sürdün mü ? Ya da hangi parça kaç derecede çalışıyor onu öğrenebilir misin ? Belki sorun başka bir şey olabilir.
  9. xValarMorghulis

Nvidia Denetim Masası Ölçeklendirme Sekmesi Sorunu

Merhaba.Aşağıdaki fotoğraftaki gibi ölçeklendirme kısmındaki modu değiştiremiyorum. Sorun neyden kaynaklı olabilir acaba ?
  10. xValarMorghulis

RDR2 Online En iyi ayar nedir ?

Merhaba dostlar. Sistem özelliklerim şu şekilde; İ5 7500 3.4 GHz 4 çekirdek 16 GB ram 2400 ya da 2600 tam hatırlamıyorum. asus gtx1050ti gb msi bazooka b250m 120gb ssd(oyun hdd'ye kurulu) Arkadaşlar sistem gereksinimlerim bu şekilde.1920*1080'de oynayacağım oyunu.En iyi ayar nedir internette...
  11. xValarMorghulis

nvidia Gt 640 4gb'a Uyacak Parçalar

Dostlar elimde nvidia gt 640 4gb ekran kartı var 4gb ramim var ddr2. İşlemci dual core 2.8gb çift çekirdek. Ana kartın tam modelini hatırlamıyorum gigabyte'ın yine ortalama bi ana kartı idi.Bu bilgisayara yapılabilecek maksimum işlem nedir acaba ? Benim kafamda olan ekran kartı hariç diğer...
  12. xValarMorghulis

RX 5500 XT 8GB vs. RX 580 8GB

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce en iyi seçim hangisi olur ?
  13. xValarMorghulis

Microsoft Store Oyunumu Görmüyor

Merhaba yaklaşık 2 gün önce bilgisayarıma ssd taktım ve Formatladım. Microsoft store da olan forza horizon 4 oyunum F: diskimde WindowsApps olarak duruyor. Oyunu baştan indirmeden bu konumu seçip oynayabilme ihtimalim var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim.
  14. xValarMorghulis

Logitech Driving Force GT

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce 2. el bir logitech dfgt aldım. Üründe herhangi bir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor fakat forza horizon 4 oynarken direksiyonun üstündeki tuşlardan birine basınca direksiyon sağ ve sola dönüyor. Yalnız bu olay sadece feedback açıkken oluyor. Bunun sebebi nedir...
Top Bottom