Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Windows 11 wifi sorunu

1 yıldır kullandığım laptopta kablo bozulduğu için 2 aydır wifi ile kullanıyorum fakat son 1 haftadır bağlanmaya çalışırken çok fazla hatayla karşılaşıyorum ilk olarak her bağlantı kurmaya çalıştığımda "son bağlantı kurmanizdan bu yana bazı bilgiler değişti" diye yeniden şifre giriyorum daha...
  2. A

Öneri Eylülde bilgisayarlara zam gelir mi

Cihaz zaten 3-4 ay önce yurt dışında satışa çıktı yeni modellerin çıkıp buraya gelmesi uzun sürebilir
  3. A

Hocam monster almayı düşünmüyorum biraz şans işi sorun çıkarıyor birçok kişide
  4. A

Kur da çok düşecek gibi değil de şu anda alırsam biraz zorlayacak 1661194741 Aynen 3060lı bir cihaz baktığım şu anda 32K gibi bir fiyatı var
  5. A

Beyler bir laptop modeline bakıyorum acele etmek istemiyorum ama sizce Eylül ayında fiyatlar artar mı?
  6. A

MSI Crosshair mı Lenovo Legion 5 Pro mu?

İkinci el bakıyordum Lenovo bana uzak fakat MSI yaşadığım yerde direkt. O da biraz düşündürdü sıkıntı olursa daha rahat ulaşabilirim diye
  7. A

MSI Crosshair mı Lenovo Legion 5 Pro mu?

İki bilgisayar arasında düşünüyorum MSI https://www.epey.com/laptop/msi-crosshair-15-r6e-b12ugz-414tr.html Lenovo https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-5-pro-82jq0063tx.html Sizce hangisi Kağıt üzerinde MSI daha iyi ama Lenovoyu yurt dışında da çok fazla övüyorlar. MSI 36.000TL Lenovo...
  8. A

Acer nitro 5 mi Lenovo Legion 5 Pro mu

Bu iki bilgisayar arasında kaldım https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-5-pro-82jq0063tx.html Ve https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i7-12700h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Özellikleri zaten...
  9. A

Yardım 24 ve 27 inç monitör

FPS dışında oyunlar da oynuyorum fakat FPS ağırlıklı oluyor genelde CS:GO Valorant gibi 280 Hz tercih etmemdeki en büyük etmen de oydu. 1621795569 CS:GO vs Valorant dışında en çok Dirt 4 Portal 2 Gmod Life is Strange Left 4 Dead 2 Bu oyunları oynuyorum genel kullanım amaçlı 27 daha yakın...
  10. A

Asus tuf monitör va mı ıps mi

IPS monitörlerin verdiği renkler gerçek hayattaki renklere en yakın olanlardır diğer paneller ile kıyasladığımızda (Eğer Hz ve MS olarak fark yoksa) size IPS olanı öneririm VA ve TN paneller daha hızlı oluyorlardı fakat günümüz teknolojisi ile IPS panelerde de yüksek hızlara ulaşıldı.
  11. A

Yardım 24 ve 27 inç monitör

Ben iki monitör arasında kaldım ve tek farkları boyutları biri 24.5 diğeri 27 inç boyutunda. 27 inç pikseller çok büyük olur gibi konulara girmeye gerek yok benim o konuda sıkıntım yok fakat monitör çok büyük gelir mi diye düşünüyorum oyun oynarken. Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve...
  12. A

Yardım CS:GO arkadaşlar ile lobi kurunca kasıyor

CS:GO'da normal olarak tek başıma girdiğimde herhangi bir kasma olmamasına rağmen (100-150fps) arkadaşıma lobi daveti atıp birlikte oyuna girdiğimizde ise 30-40 FPS civarı alıyorum Eğer arkadaşım maçtan çıkıp tekrar girerse FPS düzeliyor fakat bu neyden kaynaklı ve nasıl düzeltirim bilgisi olan...
  13. A

Xbox Alttaki sensör gibi şey ne

Xbox One S modelinde alt tarafta sensör gibi bir şey var onun ne olduğunu araştırmama rağmen bulamadım bilen varsa aydınlatabilir mi beni
  14. A

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı

Fatura e-posta ile geldi kalabalık yapmasın diye silmiştim zaten hesapta skin vs. Yok oyunlar var bir çok 1611138753 Kart bilgisi girmemiştim
  15. A

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı

Merhabalar hesabımı çalan arkadaş telefon numarasını silmiş hesaptan ve e-posta değiştirmiş Steam ekibi ile iletişime geçmek lazım Steam destek üzerinden kendim halledemiyorum çünkü hesapla tüm bağlantılarım kaldırıldı. Hesabın benim olduğuna dair kanıtlarım var
  16. A

Ryzen 5 4650G ile B450M S2H V2 Uyumlu mu?

Sorun çözülmüş
  17. A

Çözüldü✓ Intel Core 2 Q9650 ekran kartı önerisi

Desteğiniz için teşekkürler
  18. A

4 GB veya 2 GB modelleri arasından hangisini önerirsiniz
  19. A

Arkadaşlar bilgisayarımda G41T-R3 anakart var ve başlıktaki işlemci ile uyumlu bir ekran kartı arıyorum GT730 düşünüyorum önerileriniz neler? @Abdullah Hacıgül
Geri