Arama sonuçları: *

1. QİKUA

İphone 15 güncelleme aşırı yavaş

İphone 15 kuruyorum güncelleme yapıyorum ios 18'e telefon 20 saat kaldı diyor 15 saat falan kaldı diyor hani geçemiyorumda mecbur güncelletiyor ne yapacağım yardım eder misiniz? telefon şuan güncelleme aşamısında daha tam kuramadım kapatıp açsam sıkıntı olur mu?
  2. QİKUA

Yardım Airpods pro 2 alıcamda karasız kaldım yardım edebilicek

Valla ses kalitesi olarak iyi ben aldığımda böyle wow olmadım ama ses kalitesini beğendim gürültü engellemesi güzel kesiyor yine duyuyorsun ama az gürültü engellemeyi müzikle beraber kullanırsan çok iyi olur. istanbuldaysan bazı mağazalarda galiba deneyebiliyorsun ordan deneyebilirsin.
  3. QİKUA

H2 Çipli Airpods 4 129$'a Tanıtıldı!

Hocam bu kulakta durur mu? pro 2 de evet kulakta duruyor ama ben de sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor bilmiyorum hafızalı köpük düşünüyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum.
  4. QİKUA

H2 Çipli Airpods 4 129$'a Tanıtıldı!

3 4 gün önce pro 2 aldım iade etmeye değer mi? 1725908266 Birde bu pro 2 kulağımda duruyor ama sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor airpods 4 e geçsem kulakta iyi durur mu
  5. QİKUA

Arkadaşlar Şu Kedinin Türü Nedir

İran kedisi bu galiba
  6. QİKUA

🔥İndirim TEMU Alt Limit 670₺'ye Düştü🔥😍

Hocam şimdi 1100 tl üstüne sipariş etsem ekstra vergi çıkarmı 20sine kadar zaman var galiba
  7. QİKUA

🔥İndirim TEMU Alt Limit 670₺'ye Düştü🔥😍

bu fiyatlar niye bu kadar ucuz la taklaya gelmeyelim
  8. QİKUA

Steelseries mouse macro nasıl yapılır

Eski razer mouse'da yapabiliyordum bunda mantığını anlamadım.
  9. QİKUA

Steelseries mouse macro nasıl yapılır

Arkadaşlar steelseries mouse kullanıyorum minecraft için macro nasıl yapabilirim arkadaşlar arası oynanacak
  10. QİKUA

🔥İndirim Boyner'de 1000TL ve üzeri %30 İndirim Fırsatı!

Hocam ne zamana kadar geçerli bu indirimler.
  11. QİKUA

Bu sistem alınır mı?

Hocam tek kanal ram var sıkıntı olur bence
  12. QİKUA

Bu sistem alınır mı?

Hocam link var mı? 1718192016 Arkadaş 4060 ti sistem istiyor öneri var mıdır? teşekkür ederim
  13. QİKUA

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba arkadaşım sistem alıcak sizce bu sistem alnır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/477937/elite-8400f-amd-ryzen-5-8400f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. QİKUA

Iphone 12 64gb alınır mı?

Xs max 64 var normal'de s9 vardı 64'Lük yetiyordu ama bu telefon da şuan yetmiyor icloud kullanıyorum mecbur, bence 64gb'Lık alma fazla oyunum olmamasına rağmen yetmedi.
  15. QİKUA

Dağ bisikleti tavsiyesi.

Bu fiyatlar nedir ya böyle xc300 8k idi en son baktığımda, mosso alınabilir ama ben genelde dişli oranlarına bakıyorum çünkü etrafınızda ki yokuş fazla ise dişli oranı fazla olduğundan yokuşu daha rahat çıkabiliyorsunuz bisikletle.
  16. QİKUA

200 canada dolarıyla ne alınabilir?

Bilgisayarın var ise upgrade yapabilirsin veya bir oyun karakteri figürü alınabilir (god of war kratos gibi baya kaliteliler 2.5 3 arası galiba) aklıma başka birşeyler gelmiyor hobi ürünleri olabilir.
  17. QİKUA

200 canada dolarıyla ne alınabilir?

Klavye alırdım veya kulaklık airpods 3 veya pro diyecektim ama ama onun için 3 bin daha lazım. Herhangi bir teknlojik ürün ile değerlendirirdim ben
  18. QİKUA

SteelSeries Sensei ten alınır mı?

Glorious model o mouse'nda 3360 sensör var iyi ama sensei ten kadar iyi değil galiba şuan kullandığım razerde 3359 var Glourious bir tık daha iyi ama sensei ten ikisinden'de iyi galiba sensei ten'i rahat olmasından dolayı tercih ediyorum. 1714073998 Bu mouse çok gizemli galiba :D kimse hakkında...
  19. QİKUA

SteelSeries Sensei ten alınır mı?

Merhaba, şu an Razer DeathAdder V2 Mini mouse kullanıyorum 1.5 yıl kadar oldu. Değiştirmek istiyorum aklımda SteelSeries Sensei Ten modeli var sizce bu model alınmalı mı? Uzun zamandır aklımda internet Kafe'de kullanmıştım, ve hoşuma da gitmişti rahatlık ve tutuş açısından sizce alınır mı? Nays...
Top Bottom