Arama sonuçları: *

1. Yuşa Muhammed cıbır

Freedos diye aldığım PC Windows 10 home çıktı

Arkadaşlar ben freedos diye aldığım kasa freedos çıkmadı evkurdan aldım PC yi her neyse 3 hafta oldu alalı PC yi ama erkanda mose dururken kendi kendine hareket ediyor ama hafif hafi yani 20 saniye de bir bir tık haraket ediyor ve niye freedos işletim sistemi çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim
  2. Yuşa Muhammed cıbır

B450m s2h acil yardım çok acil lütfen

Nasıl yani ben bilmiyorum
  3. Yuşa Muhammed cıbır

B450m s2h acil yardım çok acil lütfen

Biosun güncelleme sini yapacaktım herneyse. Sonra flash i taktım girdim bios a sata informationda gözükmesi gerekir Ken falash. Önyükleme sırasında gözüküyor nasıl ben bunu sata imformation a getircem yardımcı olursanız sevinirim başka nasıl yapabilirim bios güncellemesi ni yada bunu nasıl...
  4. Yuşa Muhammed cıbır

B450m s2h çok acil yardım çok acil

Biosun güncelleme sini yapacaktım herneyse. Sonra flash i taktım girdim bios a sata informationda gözükmesi gerekir Ken falash. Önyükleme sırasında gözüküyor nasıl ben bunu sata imformation a getircem yardımcı olursanız sevinirim
  5. Yuşa Muhammed cıbır

Bios da q flash takılı gözükmüyor ama takılı

Ben şimdi yeni PC aldım bu bios da falash disk olarak gözüküyor yani q flasha tıklıyorum orda bir şey yok
  6. Yuşa Muhammed cıbır

Canım acıyor sigara içmeyen biri olarak başladım

Eniştemin arkadaşı öç ariodu adamın 12 bin kadar parası var PC den hiç anlamıyor ona kitlicem ve buraya mutluyum die konu açmak istiyorum jdjdjdjfjf
  7. Yuşa Muhammed cıbır

Rez alın 1 hafta içinde bir enayi ye 10.500 Satcam
  8. Yuşa Muhammed cıbır

Evkur resmi bir dolandırıcı ya harbi 6.500tl olan sistemi bana 10.000 TL ye kitledi. İade etmek istim dedim olmaz dediler offf ben bu kasayı kime kitelrim 10.000 TL ye satmam lazım
  9. Yuşa Muhammed cıbır

Kazıklandim mi yoksa kazıklanmadim mi

Ad Adaş Türkiye de elden taksit yapan başka hiç bir yer yok iyice araştırdım
  10. Yuşa Muhammed cıbır

Ağlayıp sigara içmeye başladım yapabileceğim hiç bir şey yokmuş 😢😢😭😭
  11. Yuşa Muhammed cıbır

Bu 15 bin TL eder mi? ?

1607789018 Elden taksit yapan bir yer bilomusunuz başka kazıklamayan bir yer 1607789097 Öbürune şey diyince buna bakan dedim iade edip alırım die ama elden taksit yapan önerdiğiniz bir yer varmı
  12. Yuşa Muhammed cıbır

Bu 15 bin TL eder mi? ?

Geri iade edip bunu almayı düşünüyorum
  13. Yuşa Muhammed cıbır

Bu sistem ile hangi oyunlarda sıkıntı çektim iyi mi?
  14. Yuşa Muhammed cıbır

Bu 15 bin TL eder mi? ?

Casper CD.EV10700FE Intel Core I7 10700F 2.9Ghz İşlemci 16Gb Ram 1Tb HDD+240Gb Ssd RTX 2060 SUPER 8Gb Ekran Kartı FreeDos İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar Siyah 15.000 TL edermisin (Evkur)
  15. Yuşa Muhammed cıbır

Bu PC iyi mi hangi oyunlarda sıkıntı çekerim

Quadro Amd Ryzen5 3500X 3.6Ghz İşlemci 16Gb Ram 512Gb M.2 Nvme Sdd GTX1660S 6Gb Ekran Kartı FreeDos İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar Bu PC iyi mi? aldım artık ama neyse
  16. Yuşa Muhammed cıbır

Quadro Amd Ryzen5 3500X 3.6Ghz İşlemci 16Gb Ram 512Gb M.2 Nvme Sdd GTX1660S 6Gb Ekran Kartı FreeDos İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar Bu PC 10.000 tl eder mi? evkurdan aldım ?
Top Bottom