Arama sonuçları: *

1. R

Ortalama ne kadar eder ?

Elemanlar oyuncu bilgisayarı diye sattığı sistemlerde gt730 intel 3 . nesil işlemci 8 gb ram bilgisayarları 3000 TL ' ye satıyorlar . 1679136772 Oyun performanslarını da izledim benim aldığım değerlerin yarısını alıyor
  2. R

Ortalama ne kadar eder ?

Vatanda bu ekran kartı 4500 TL fiyat koymuşlar ben 3 e versem , ki şuan içerisinde 650 watt psu olan kasalar 1000 liradan aşağı bulunmuyor bu kadar az edeceğini düşünmemiştim
  3. R

Ortalama ne kadar eder ?

Arkadaşlar bilgisayarı satıp sistem alacağım fakat bu kullandığım sistem ne kadar eder ne kadara satabilirim onu öğrenmem gerekiyor sizden de bir fikir almak istiyorum . Sistem Özellikleri: Anakart : Gigabayte GA-970A-DS3 İşlemci : Amd FX-4100 4.2 mhz 4 çekirdek ( overclock yapıldı ) Ram : 2x8 -...
  4. R

Overclock yapıyorum tavsiye

Öncelikle merhaba Sistem özellikleri : Amd fx4100 ( stock fan ) Gtx 1050 ti 4gb oc 12 gb ram 1333 mhz Gigabayt GA 970A DS3 240 gb ssd 320 gb hard disk 650 watt psu Yukarıda belirttiğim sistemde fx4100 overclock olarak yüksek frekansları kaldırabilen bir işlemciymiş internetten baktığım...
  5. R

Bilgisayar toplayacağım yardım gerekiyor

Peki işlemci nasıl benim şuan kullandığım işlemciden iyi olduğunu biliyorum fakat ortalama üstü bir işlemci olsa benim için yeterli olur cs valo ve benzeri oyunlar oynuyorum
  6. R

Bilgisayar toplayacağım yardım gerekiyor

Öncelikle merhaba Şuan kullandığım bir sistem var fakat değiştirmeyi planlıyorum ddr3 ve çok eski bir sistem amd fx4100 zotac gtx560 1gb falan var . Bütçe çok yok bulduğum indirimler ve 2.el ile beraber 2500,3000 liraya bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Ryzen 5 1600 900 liraya 0 buldum...
  7. R

Bilgisayar oyun içinde donuyor

120 gb olan hdd sadece windows yüklü ona hiçbir şekilde oyun yüklemiyorum diğer 320 gb olan hdd 172 gb boş yeri var. Ama benim sorunum drop veya kasma değil bilgisayar sadece black desert online oynarken donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum görev yöneticisi açılmıyor hiçbir şey olmuyor yeniden...
  8. R

Bilgisayar oyun içinde donuyor

Merhabalar Bugün black desert online oynarken yaşadım bunun haricinde hiçbir oyunda yaşamamıştım (GTA V , Valorant , CsGo , League Of Legends) . Oyuna girdiğimde yarım saat vakit geçirdim bilgisayarım birden kapandı birkaç saat sonra tekrar girdim bu sefer bilgisayar dondu ve hiçbir işlem...
  9. R

Yeni işlemci için bilgi

Öncelikle merhaba Şuan takılı olan işlemci amd fx4100 3.60 ghz 4 çekirdek , amd fx8300 almayı planlıyordum fakat 8320 modellerinin daha ucuz olduğunu fark ettim aralarındaki fark ise 8300 modellerinin 95 watt 8320 modellerin ise 125 watt olması çok bir fark yok şuan takılı olan 4100 işlemci...
  10. R

FX 4100 sisteme GTX 560'dan daha güçlü ekran kartı önerisi

Öncelikle merhaba elimde işlemci olarak amd fx4100 4 çekirdek 3.60 ghz işlemci ve zotac gtx560 1gb gddr5 bulunmakta bu ekran kartını bir tık üst seviye yapmak istiyorum ve işlemciyle uyumlu çalışmasını istiyorum . Önerilerinizi yazarsanız sevirim Pc Özellikleri : CPU : AMD FX-4100 3.60 / Turbo...
Geri