Arama sonuçları: *

1. M

Bir anda ekran siyah oluyor ALT + TAB yapınca düzeliyor

Arkadaşlar benim hatam imiş monitörün ayarlarını kurcalarken auto brightness diye bir ayar varmış siyaha geldiğinde otomatik olarak ekran kararıyormuş ASCR olarak geçiyor benim monitörümde bunu açıktan kapalıya çektim düzeldi.
  2. M

https://www.3dmark.com/3dm/54762024 3DMark testi yaptım yaparken ekranda hiç kararma olmadı test sonucu verdiğim linkte
  3. M

erkan kartı ve işlemci darboğaz yapamaz elimdeki işlemci r5 2600 den iyi bir işlemci ve parçaların pahalı olduğunu biliyorum klasik vatan bilgisayar ama imkan yoktu maalesef ek olarak sorun yazılımsal değil tahminimce ekran kartında 1607816127 sorun hala daha devam ediyor ama bu sefer...
  4. M

Vatan Bilgisayar kutusu açılmış monitörü iade alır mı?

bende hiçbir sorun çıkmadı cumartesi aldığım kasanın parçalarını pazartesi gidip hdd yi ve cuma gidip monitörü iade ettim (mağazadan aldım)
  5. M

Hayır. daha bu hafta 4 tane ürün iadesi yaptım (hepsi aynı gün alındı fakat farklı günlerde iade edildi hatta mağaza müdürü az günü kalmış demişti) aynı güne geçerli değil istersen deneyebilirsin 1607811517 iade alacaklar bunu bilseniz yeterli
  6. M

14 gün sınırı var alıyorlar servise göndermeyi söylüyorlar ama bende bir sorun çıkmadı iade edebilirsin 14 gün içerisinde 1607811331 evet mağazadan aldım 14 günü geçmediği sürece sorun yok hatta bi ara bozuk wifi adaptörü sattılar 30 dk sonra gittim gayet rahat bir şekilde iademi yaptım...
  7. M

o zaman kesin almaları gerek almama gibi bir durum yok git iade etmek istediğini söyle dikkat et kupon vermeye çalışırlar nakit ödeme almak istediğini söyle ilk başta biraz zorlarlar ama ben vakti evvelinde onları çileden çıkartıp nakit ödeme almayı başarmıştım (söz dinlemeyen inatçı müşteri...
  8. M

ama dikkat et monitörün kutusundaki poşetleri bile istiyorlar bende monitör kutuda duruyorken dışındaki beyaz süngerimsi şey istendi
  9. M

14 günü geçmemişse paşa paşa almak zorundalar bende vatandan yeni pc topladım aoc monitörde ölü piksel vardı il dışından sıfırını getirttiler değiştirdiler onda da çıktı asus verdiler yerine asus gayet sağlam bir sorun yok bunda da sorun çıksa yine almak zorundalar 14 günü geçmediyse istediğin...
  10. M

Bence değer aldıktan sonra HDD (seagate) bozuk çıktı hemen değiştirdiler 2. verdikleride bozuk çıktı markayı değiştirdiler monitörde ölü piksel çıktı (AOC) il dışından yeni monitör getirdiler aynı seri onda da ölü piksel çıktı asus ile değiştirdiler. Aynı olayı itopya, İncehesap vb. sitelerde...
  11. M

sorunun yazılımsal bir sorun oduğunu anladım format attım düzeldi olmadı şimdiye kadar 2-3 gün sonra tekrar bir cevap yazacağım büyük ihtimalle Wallpaper engine yüzünden oldu ondan önce hiç olmamıştı ama önerin için teşekkür ederim 1607809221 Bir çözüm illaki bulurlar bende de stok yoktu il...
  12. M

Güzel kardeşim hayırlı olsun ben pişman değilim sistemden ve fiyattan gayet mutluyum ne diyebilirim yani para benim param karar benim kararım adamlar hızlı hizmet veriyor kargo işleriyle uğraşmak istemiyorum vaktim yok ne yapabilirim ki aldım gayet de memnunum
  13. M

vatan gibi yerlerin pahalı olduğunu bende biliyorum ama vakit yoktu üni sınavları kapıya dayandıydı almak zorunda kaldım yoksa evet pahalıya geldi neyse artık sağlık olsun ben memnunum en azından iyi hizmet veriyorlar
  14. M

Sorun yazılımsal bir soruna benziyor vatan ile konuştum daha demin (akrabam orada çalışıyor) ekran kartından dolayı böyle bir osrun olamaz yazılımsal bir sorun bu dedi bende hızlı bir şekilde sıfırdan temiz bir Windows kurulumu yaptım şu anda sorun devam etmiyor 1-2 gün içerisinde tekrardan...
  15. M

sizce yazılımsal bir sorun olabilirmi? sıfırdan windows kursam
  16. M

1 defa da oyunda olmuştu kullandığım tarayıcı Opera GX masaüstünde bile olabiliyor bazen daha demin netflix izlerkende oldu diye tahmin ediyorum ekran 1-2 defa kararmıştı çünkü (emin değilim izlediğim dizide ara sahne de olabilir) ama genel olarak yt de oluyor ve alt + tab yaptığımda ekran geri...
  17. M

FurMark yaptım hızlı olması için msaa kapalı iken 97-100 fps 8x msaa varken de 40 fps aldım herhangi bir kapanma ekranda kararma olmadı genel olarak YouTube da full ekrana aldığımda oluyor
  18. M

önerdiğin bir benchmark uygulaması varmı?
  19. M

tamam desteğin için sağ ol
Top Bottom