Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

AULA F75 YÜKSEK STOK GELDİ

Nasıl alabilirm hocam?
  2. Huseyinatik

AULA F75 YÜKSEK STOK GELDİ

Vergiyle ne kadara geliyor? Kupon var mı?
  3. Huseyinatik

ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

Çoğu kişi bunu öneriyor bu fiyat bandında çoğu monitör özellikleri birbirine yakın. Bunun bu kadar önerilmesinin nedeni nedir hocam?
  4. Huseyinatik

Öneri 5000 TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Monitörde bu kafamı karıştırıyor hepsi birbirine yakın ve monitör önerenler hep farklı modeller öneriyor. Mesela anakart sorsam orda belli başlı standartlaşmış modeller var ama monitörde böyle bir durum yok maalesef 1732556838 İkisi de birbirine çok yakın bari artı olsun pivot olsun 1732556898...
  5. Huseyinatik

Sizce bu mu yoksa bu mu https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244pf-e2-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608487198.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvypVqc7AEb2-sSYpt5d2M5ePT49FNGJNKlUxfTv--JkbsAdSNFTPEBxoCYQ8QAvD_BwE
  6. Huseyinatik

Pivot yok. Ama monitörde phillips e biraz mesafeliyim teşekkür ederim. 1732556440 Teşekkür ederim yazdım hocam araştıracağım inşallah
  7. Huseyinatik

benq pek güven vermiyor sanki hocam ya 1732556326 Bunu düşünüyorum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244pf-e2-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608487198.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvypVqc7AEb2-sSYpt5d2M5ePT49FNGJNKlUxfTv--JkbsAdSNFTPEBxoCYQ8QAvD_BwE...
  8. Huseyinatik

Arkadaşlar 4000-5000 bandında bir monitör almak istiyorum nasipse. Bu fiyat bandına en iyi fp olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. IPS panel olması tercihimdir. Pivot olursa güzel olur ama olmasa da olur. En büyük beklentim kronik sorunu ve GHOSTİNG sorunu olmaması.
  9. Huseyinatik

PlayStation®5 Fortnite® Cobalt Star Bundle 359 Euro

Ama garantisi olmuyor değil mi hocam?
  10. Huseyinatik

PlayStation®5 Fortnite® Cobalt Star Bundle 359 Euro

Şimdi nasıl yani almanyada tanıdığım var ondan istesem o da Türkiye ye gelirken getirse Türkiye ye girerken ek vergi mi çıkıyor?
  11. Huseyinatik

Bu Kasım İndirimleri Sizce Nasıl

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244pf-e2-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608487198.html bunu da öneriyorlar bilemedim 1732363845 Off harika indirimmiş hazır sistem arayanlar için hakikaten. 1732363883 Güzel fiyatmış hocam hayırlı olsun.
  12. Huseyinatik

Tam bahsettiğiniz bütçelerde monitör bakıyorum. Ips ghosting olmayan bir monitör
  13. Huseyinatik

Ben de böyle düşünüyorum 1732359134 Monitör indirimine hiç denk gelmedim nasip
  14. Huseyinatik

Monitör sıvı soğutucu kasa falan. Siz nereden takip ediyorsunuz indirimleri ?
  15. Huseyinatik

Arkadaşlar kasımın neredeyse sonlarına doğru geldik ama adam akıllı bir indirimle karşılaşmadım. Bu zamana kadar güzel indirimler olduda ben mi kaçırdım yoksa gerçekten adamakıllı bir indirim çıkmadı mı? Geçen kasımda güzel indirimler olmuştu sanki.
  16. Huseyinatik

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Facebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.
  17. Huseyinatik

Teşekkürler hocam. Son olarak 2 tane kod gireceğim ya orada 'üyeliğinizin bitmesine 60 gün kaldı' gibi bir yazı yazıyor mu?
  18. Huseyinatik

2 kod giredeğim tek tod hesabına ama kod girilen yeri bulamadım
  19. Huseyinatik

Arkadaşlar toda birden fazla kod girebiliyor muyuz? Mesela 2 tane girsem 2 aylık olur mu?
Top Bottom