Arama sonuçları: *

1. B

İstenen konunun dışında bilgi verilmesi

Desin bunların hepsi bu nedenle çöp. Sana şu sistemi öneriyorum, tamam derim zaten. Yardımcı olacak olan arkadaşlar sanki sitelerle anlaşmalı gibi sürekli psu'lu ve kasalı sistem atıyor. Diyorum psu ve kasa var sadece ekran kartı işlemci ram anakart lazım. Yani buna bile farklı cevap...
  2. B

Yani :) ben 12 senelik ddr2 pc'me 4 gb ram ve ekran kartı takarak 5 sene daha lol oynamış adamım. eli ayağı düzgün bir pc alsam yeterdi. Ama herkes farklı bir şey önerdi. Ya de bunlar pahalı yada de bunlar bu nedenle kötü. 2070 alırım dedi biri. Tamam iyide 3200tl(en ucuzu) ona verip lol'mü...
  3. B

Ya görün diye işte biraz moralim bozuldu :D abi param var 20bin lirayada alırım sıkıntı yok. Ama lol'ü gidip 20bin liralık pc'de oynamak ahmaklık ya. Gider dolar alırım daha iyi. :))
  4. B

Yani yazdığım ürünlere bakmayıp bunu almaman gerekiyor diyen bir allahın kulu çıkmayıp sürekli bana farklı sistem atan insanlar dolu. Ya diyorum ekran kartı ucuz bunu alayım. İstediklerimi karşılamaz mı diye soruyorum. Adamlar inadına farklı ekran kartı atıyor. Bir allahın kuluda bu ekran kartı...
  5. B

4400tl sistem tavsiyesi

SSd mevcut bende Toshiba 240GB; birde dahili 1tb hardisk var. Onun dışında powercoler 5500XT İLE MSİ 5500XT mech live arasında çok fark var mı? n11 de baya uygundu bu ekran kartı. ilk bunu: MSI Radeon RX 5500 XT GAMING X 8G RX5500XT 8GB GDDR6 128B alacaktım. Ama arada 450tl var. Bende dediğim...
  6. B

4400tl sistem tavsiyesi

4400tl'lik pc olur derlerse direk alacağım. He yok bu sisteme psu ekle birde ekran kartını şöyle yap derlerse 6'ya kadar çıksınlar diye :)
  7. B

4400tl sistem tavsiyesi

Eski kullandığım pc: R7 240 2GB 128BİT ekran kartı; DD2 8 gb 800mhz ram; ekran kartı nasıldır bilirsiniz 10 yıldan fazladır kullanıyorum; 600w power supply xigmatek galiba; işlemci core 2 quad q8400 bu veya bir üstü. Ben bu pc ile rahatlıkla lol oynayabiliyordum. Ekran kartım bozuldu. Benim...
Geri