Arama sonuçları: *

1. S

Asus Rog Strix Laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb0003nt-amd-ryzen-7-5800h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-156-fhd-144-hz-tainabilir-bilgisayar-71t70ea-p-HBCV000031S2OL?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Böyle bir seçeneğin var daha ucuz hemen hemen aynı performansı alırsın
  2. S

Geaforce Now'ın artık Sunucu Eksikliği

ben cyberpunk bahanesinini kabul etmiyorum sen koskoca ndvidia sın güzel kardeşim bu oyun sayesinde hem streaming sistemini pazarladın hemde ekran kartının gücünü göstermek için kullandın hemde dlss teknolojisinin önemini ön plana çıkardın tüm bu kadar pazarlama yapabildiğin oyunun getirdiği...
  3. S

Sizce Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak ?

veremez ea games le anlaşması yok
  4. S

Epic Gamesin Verebileceği Oyunları Yorumlarda Tahmin Edelim

ahadow the tomb raider witcher 3 borderlands 3 belki kalnı indie olucak büyük ihtimal 1607930618 ciddimisiniz abi epik ne zaman daha yaşını doldumuş olmayan oyunu verdi
  5. S

haklısın kardeşim bende sana yükleniyorm pardon sağol yardımcı olduğun için
  6. S

kardeşim ben zaten nvidia tarafından bir açıklama bekliyorum bu streaming servis işini google veya microsofta kaptırmayacaklarından eminim bu yüzden şirket tarafından bir açıklakma gelmeli diye düşünüyorum yada en kısa zamandan bu sorunu çözmeleri temennim ve sabah saatlerinde boş olması normal...
  7. S

Arkadaşlar bundan bir ay önce geaforce nowı kullanırken en fazla 10 dakika dakar bekletiyordu. Bir iki hafta önce bir anda en az 40 dakika bekleme süreleri almaya başladık bu bir kaç gün önce bir anda düzeldi ve 5 dakika almaya başladık derken Balkanlara geaforce now getirildi bununla beraber...
Geri