Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Kasa fanı %100 ün aşağısına inmiyor

Corsair spec delta kasam var. Al suite 3 sürekli kadamı %100 de döndürüyor. Ve aşağısına çekemiyorum. Bios da ise. %60 ın aşağısına çekemiyorum. Ne yapmam gerek. Kass aşırı ses çıkartıyor. Soğudum pc oynamaktan.
  2. G

Fan rpm düşürme olmuyor

Dostlar kasa fan ayarı dc de iken ayarlayamıyorum. Pwm de iste ne kadar düşürürsem düşireyim hayvsn gibi bağrıyor. Ne yapmam lazım? Dc mod da önerebileceğiniz bir ayar var mı? Kasa fanlarını hızlı ve sessiz çalıştırmak için ne yapmam lazım. Daha 1 hafta önce aşırı sessiz çalışıyordu.
  3. G

Yardım Kasa fan ayarlarını tamamen nasıl sıfırlarım?

Lolde ful grafikte 30 derecede çalışan ekran kartı. Şuan 52 dereceler de. Al suite 3 tüm ayarlarımı mahvetti. Format atsam tüm bu ayarlar eski haline döner mi? Corsair sped delta kullamıyorum. Aşırı sessiz çalışıyordu şimdi çok sesli çalışıyor.
  4. G

Corsair spec delta fan sorunu

1 hafta öncesine kadar kasam aşırı sessiz idi. Elim fan ayarlarına çarpınca pc çok sesli çalışmaya başladı. Bunu eski haline getirmenin bir yolu yok mu? Modart pc ma 1 kullanan birisi varsa. Bana al suite 3 ayarlarını dosyadan yollarsa sevinirim.
  5. G

Kasa sesi çok yükseliyor

Arkadaşlar bundan 2 3 gün öncesine kadar kasa aşırı sessizdi. Sonra elim fan programını kapatıcakken fan ayarına çarpınca her şey değiştir. Sıfırladım olmuyo ayar yapıyorum eskisinin yerini tutmuyor. Aşırı sessiz olan kasa şimdi bağırıyor. Kasa corsair spec delta. Bunun bi çözümü yok mu? Modart...
  6. G

Öneri Asus Tuf Gaming VG24VQ VS AOC C24G1

Ben asusun modelini kullanıyorum. Efsane bir monitör
  7. G

Yardım Fan soğutma ayarları

Tüm fanları eski haline getirmenin yolu var mı? Bide biostan fan tuning yapmak pc ye zarar verir mi?
  8. G

Fan sesi aşırı sesli

Anladım hocam sağolu. 1607822364 Hocam silent mode olmuyor. Sesli çalışıyor.
  9. G

Fan sesi aşırı sesli

Anladım hocam sağolun. Fan tuning biostanmı daha iyi olur. Yoksa al suite 3 denmi?
  10. G

Fan sesi aşırı sesli

Ama az soğutup sıcaklıklar artmicak mı? Bide performans düşüşü?
  11. G

Fan tuning zararlı mı?

Fan tuning pc ye zarar verir mi? Biostan mı fan tuning yapmalıyım? Yoksa al suite 3 den mi? Kasa fanlarını sıcaklığa göre ayarlamanın bir yolu var mı? Yada cpu fanını. Sağolun.
  12. G

Fan sesi aşırı sesli

3 gün önesine kadar fan hızım gayet iyi hemde sessizdi. Sonra al suite 3 ü kapatıcakken elim soğutmaya deyince ayarlarımın hepsi gitti. Kasa şimdi fazla sesli çalışıyor. Bunu eski haline nasıl geri getiririm? Eski sessizliği geri getiremiyorum.
Top Bottom