Arama sonuçları: *

1. A

Cpu Kaynak İzleyi̇ci̇si̇ Değerleri̇

Herkese merhaba arkadaşlar kaynak izleyicisinde CPU en yüksek frekans %99 çıkması normal mi ? CPU kullanımımın %2 3 ken bile böyle çıkıyor.
  2. A

Asus rog strix 5600 xt boşta fan açıyor

Merhaba emir msi afterburner den ayarları resetledim ama değişen bir şey olmadı Programı kaldırdım gene aynı değişmedi 50 55 derece çalışıyor boşta 1626982271 Ayrıca nasıl ayarlayacağım hakkında fikrin varsa onu da belirtirsen mutlu olurum zira böyle yazarak dalga geçiyor gibi oluyorsun hoş değil
  3. A

Asus rog strix 5600 xt boşta fan açıyor

Arkadaşlar merhaba Asus rog strix 5600 xt kullanıyorum, Geçtiğimiz ay 10 saat kadar eth mining yaptım bunu yaparkende msi afterburner üzerinden ekran kartı ayarları ile oynadım. Eskiden boşta ortalama 40 45 derecede çalışan kart artık boşta 50 55 derecede çalışıyor ve fan açıyor Bunu nasıl...
  4. A

90 Derece Bellek Sıcaklığı ile Kazım Yapmak Sağlıklı mıdır?

Arkadaşlar Merhaba, Ben bu MSI afterburner ile ayarlarımı değiştirten sonra uygulama üzerinden sıfırladım, Fakat gpu % 1-2 kullanılırken bile bazen fan %50 dönmeye başlıyor eskiden böyle bir şey olmuyordu bu sorunu nasıl çözebilirim.
  5. A

Merhaba hocam ortalama kaç saat çalıştırıyorsun günde kartının markası ne ?
  6. A

Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim günlük hayatta kullandığım bilgisayarım 6 aydır ekran kartının fanı bile dönmedi gpu yüzde 1 kullanıyorum, böyle olunca boşta duracağına birazcık getirisi olur belki diye başladım bu işte yeni bir ekran kartı almam mümkün değil dolayısıyla 90 nın...
  7. A

Merhaba kerem bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olabilir misin
  8. A

Merhaba Arkadaşlar soldaki değerleri https://miningchamber.com/gpu-mining/rx-5600-xt-mining-settings/ adresinden bularak yaptım dümdüz çalıştırdığımda 34MH kazarken böyle çalışırtırınca 42 MH a kadar çıktı fakat bellek sıcaklığım 92-94 derece arasında gidiyor. Bu işin normali nedir bilen varsa...
  9. A

Merhaba Hocam çok yeni başladım mining olayına çok bir bilgim yok o yüzden böyle bir başlık açtım yanlış ya da kurallara aykırı ise güncelleyebilirim. 1625499191 Ortalama 20 dakika çalıştırdığımda değerler bu şekilde
  10. A

Ayrıca arkadaşlar ek olarak tek makinem boş duracağına üç beş damlasın diye yapıyorum bunu 24 saat açık tutmam halinde bu değerler ile makineyi elime alma olasılığım nedir
  11. A

38 ile ayda ortalama ne kadar kazanıyorsun hocam.
  12. A

ROG-STRIX-RX5600XT-O6G-GAMING Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Ekran kartına ahım şahım kullanmadığım için bios güncellemesini bile yapmadım. Kutudan çıkardım taktım.
  13. A

Merhaba Arkadaşlar Binance Pool Üzerinden eth madenciliğine başladım 5600xt ekran kartım var , 3600 x stok fan işlemcim var 34MH gösteriyor phoneix miner üzerinde yarım saat kadar çalıştırdım sıcaklık değerleri şöyle oldu Bellek sıcaklığı 90derece CPU 55 GPU 57 58 bu değerler normal mi...
  14. A

ARGB FANLARI RGB ANAKARTA BAĞLAYABİLİR MİYİM

Arkadaşlar merhaba msi mag forge100r kasa aldım içinde 2 tane argb fan ile geldi kasa anakartım msi b450 tomahavk max atx üzerinde argb girişi bulunmuyor bu fanları bu arkadaş üzerinden kontrol etme imkanımız var mıdır yok mudur
  15. A

Ryzen 5 3600X + RX 5600 XT sisteme PSU önerisi

Hocam son olarak peki buna ne dedin
  16. A

Peki buna ne dersiniz 1610395257 Ya da buna
  17. A

bu nasıl olur arkadaşlar bu fiyata sizce 1610393523 Rgb falan zerre önemli değil bu arada bu sistemi adam gibi besler mi 1610394451 Arkadaşlar 🥺 burada mısınız size ihtiyacım var
  18. A

Hey @baltazar @epica59 @kandes22 koşun arkadaşlar bu çocuğa bir el uzatın tüm parçaları geldi psu olmadığı için sistemi kuramıyor 🥺
  19. A

Hocam bildiğin kadar ekran kartında 8+6 giriş var bu psu da bu ekran kartı için yeterli giriş var mı peki
  20. A

Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım psu tavsiyesine ihtiyacım var Rog strix 5600xt Ryzen 5 3600x Msi b450 tomahawk max Patriot Viper gaming 3200 mhz 2*8 Sharkon 650w 80+ v2 düşünüyorum Sizce ne almalıyım bu güç kaynağında bu ekran kartını besleyecek yeterli giriş var mı
Top Bottom