Arama sonuçları: *

1. Fatih Eray

Linux ile neler yapılabilir?

Ben de anlamıyorum. Kim yaydı bunu :D
  2. Fatih Eray

Parrot OS hangi sürümü kullanmalıyım?

Yazılım yöneticisi yok demişsiniz. Bunun için snap mağazası yükleyebilirsiniz. Installing snap on Ubuntu | Snapcraft documentation Saat kısmı ise paneldeki saat simgesine sağ tıklayarak tercihler sekmesinden yapılacak bir şey .deb uzantıları için Gdebi gibi bir uygulama veya sudo apt install...
  3. Fatih Eray

En sevdiğiniz oyun geliştiricisi

En sevdiğim ve oyunlarını başarılı bulduğum firma olan Valve'e veriyorum oyumu. Zamanında Portal serisiyle güzel macera yaşatmıştı bana.
  4. Fatih Eray

Parrot OS hangi sürümü kullanmalıyım?

Kullanmamalısın. Yazılım için illa bu tür dağıtımlar kullanmana gerek yok. Artı olarak sundukları bir avantaj yok aksine eksileri var. Önermem. Sırf güzel göründü diye de dağıtım kullanmayın. Parrot OS Mate ortamını ve Numix ikonlarını kullanıyor. Aynısını bir Ubuntu Mate ile de yapabilirsiniz.
  5. Fatih Eray

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Ayıptır söylemesi Zee Coin'den fena kar ettim 🤭 Hala uzun vade sepetimde tutuyorum. İleride yükselmesine kesin gözüyle baktığım coin. Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
  6. Fatih Eray

Beni nasıl buluyorsunuz?

Adım Fatih Eray değil zaten. Tanınmamak için böyle yaptım :D
  7. Fatih Eray

Beni nasıl buluyorsunuz?

https://www.technopat.net/sosyal/uye/libertuss.408157/
  8. Fatih Eray

Beni nasıl buluyorsunuz?

Profil fotoğrafın, açtığın boş konular ve 6ix9ine'dan tanıdım. Belli oluyor yani.
  9. Fatih Eray

Beni nasıl buluyorsunuz?

Technopat'ta Technopat'ı övüp bitiremeyen, DA'da Donanım arşivi çok iyi bir yer diyen koca yürekli @6ix9ineツ
  10. Fatih Eray

her yenilediğimde foruma girerken robot testi

O zaman VPN ile konumunuzu Türkiye olarak ayarlayın. Türkiye için VPN'ler var mı bilmiyorum.
  11. Fatih Eray

Linux Lite geçmeye değer mi?

Cilalı Xubuntu. Geçmeye değmez.
  12. Fatih Eray

Pardus neden kullanılmaz? (GÜNCELLENDİ)

Bu ne şimdi?
  13. Fatih Eray

F klavye ile oyun oynamak.

F klaye desteği olan oyunlar için aynı Q'daki gibi WASD tuşlarının olduğu konumdan oynayabilirsiniz.
  14. Fatih Eray

Hangi Linux iyi? Ubuntu VS Mint

Linux Mint daha iyi.
  15. Fatih Eray

Bugün sınavda alınan önlemlerden memnun kaldınız mı?

Ben sınava girmedim ama evimizin yakınında bir lise var. Pencereden görünüyor. Sabah bir kalktım ve sosyal mesafe olmadan bahçeye doluşmuşlar. Oradan biri Korona ise iş çoktan bitti.
  16. Fatih Eray

Everest KB-2020 klavye iyi midir?

Klavye az önce geldi. Laptopumun klavyesine göre çok iyi. Tuş basış hissi vs. güzel. Şu anlık beni üzmeyecek gibi duruyor. Önerileriniz için teşekkürler.
  17. Fatih Eray

MacOS korsan yazılımlar için güvenlik

macOS için korsan uygulama olduğunu bilmiyordum. Korsan uygulamalar da varsa performans farkı olacağını sanmam.
  18. Fatih Eray

Rehber Her bütçeye Uygun (kısmen) Oyuncu kulaklığı önerileri

Bu arada 15TL'ye alınacak en iyi kulaklık budur. Sesleri diğer 15TL'lik kulaklıklara göre daha güzel veriyor ve kulağa güzel oturuyor. https://www.hepsiburada.com/syrox-k1-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-pm-HB00000O3B22
  19. Fatih Eray

Everest KB-2020 klavye iyi midir?

Şimdi sipariş ettim. Umarım üzmez beni.
  20. Fatih Eray

2020 Yılının En Başarılı RAM Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Bu sene kendime Crucial RAM aldım ve önceki Samsung RAM'imden çok daha iyi çalıştı. Samsung'u iade edip Crucial kullanmaya devam ettim. O yüzden severim kendisini 🥰
Geri