Arama sonuçları: *

1. 58_BaBaKoK

9070xt 16 GB Hakkında Yardım

AMD ekran kartlarında artık öyle sorunlar olmuyor RX 580 kullanıcısı olarak yaşadığım sorunlar macun değiştirmememden bakımsızlıktan ve windows ayarlarından kaynaklı oldu bunların haricinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım hiçbir zamanda sıkıntı vermedi heleki rx 7000 ve 9000 serilerinde artık...
  2. 58_BaBaKoK

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

yani usta benim anladığım güç yetmiyor ekran kartına ve psu ekran kartına uyumlu değil eksik pin ve tam güç veremiyor yani psu yeterli ama yeterli pini yok yani
  3. 58_BaBaKoK

Gta 6 Altıncı Sızıntı Videosu Da Geldi

şehir çok güzel duruyor gerçeği aratmıyor en iyi leak video bu olsa gerek adamlar hakkatten yapmış
  4. 58_BaBaKoK

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

bilerek mesaj yolluyorlar ama bu grubun amacı sızıntıdan çok kendi coin fiyatlarını uçurmak adamlar işini iyi biliyorlar
  5. 58_BaBaKoK

paylaştım zaten en baştaki mesajdan bakabilirsiniz
  6. 58_BaBaKoK

Çözüldü✓ Donanımım İyi Fakat Cs2'de Düşük FPS Alıyorum. Neden?

diyebileceğim işlemci sıcaklığından olabilir oyunda sıcaklaığı ne kadar ne ve kadar güç harcıyor ona bak derim birde bilgisayarın gücünü kısıtlamışta olabilirsin güç seçeneklerinden yüksek performansta olsun bende öyle olmuştu
  7. 58_BaBaKoK

belki bu sene gelebilir valve 24. sene kutlamasında duyurabilir
  8. 58_BaBaKoK

benide tatmin etti Twitter da oyunun 2023 tarihine ait olduğunu söylüyor cilalanmış hali daha iyidir
  9. 58_BaBaKoK

güzel duruyor hakkatten bu görüntüler eski bence oyun çıktığında daha güzel duracağına eminim
  10. 58_BaBaKoK

değil mi ? yapay zeka böyle video yapamaz mekaniklerinden anlaşılıyor gta 6 nın olduğu
  11. 58_BaBaKoK

bencede güzel duruyor mekanikleri gayet güzel çıktığında daha iyi olacaktır birde ne zamanın görüntüsü bellide değil
  12. 58_BaBaKoK

bence daha tamamlanmamış gibi duruyor oyun çıktığında görücez ne olup bittiğini
  13. 58_BaBaKoK

yapay zeka diyenler var doğru mu bilemem ama çoğu gerçek diyor ve bunun yapay zekanın yapması bence çok zor 1787078246 o kadar reklam yaparlarsa millette o kadar beklentiye giriyor tabi
  14. 58_BaBaKoK

bence güzel duruyor ama sanki hala tamamlanmamış gibi duruyor 1787077805 izleme zorlayan yok usta
  15. 58_BaBaKoK

arkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum LİNK: !! (YENİ SIZINTI)!! ( Cybeerlek sitesinden yani sızdıran grubun paylaştığı link) (720P) LİNK: https://gofile.io/d/qW134pdk...
  16. 58_BaBaKoK

Bu Monitör Alınır mı ?

3750 tl
  17. 58_BaBaKoK

Bu Monitör Alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GF9JV5B7?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 arkadaşlar bunu aldım ben güzel indirim vardı
  18. 58_BaBaKoK

Bu Monitör Alınır mı ?

arkadaşlar böyle ucuz bi monitör buldum alınır mı fiyatına göre ucuz mu ...
  19. 58_BaBaKoK

Frisby FCL-F1334C 120mm P4S CPU Soğutucu alınır mı ?

Bu soğutucu nasıl çok ses yapıyor mu sıkıntısı var mı
  20. 58_BaBaKoK

Frisby FCL-F1334C 120mm P4S CPU Soğutucu alınır mı ?

bu güzelmiş usta sağolasın bunu alcam artık
Geri