Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Kupon kullanınca 1000tl falan oluyor fiyat
  2. M

5G geldi yorumlarınız neler?

Dün 4.5g ile 120 hız alırken bugün aynı yerde 5g ile 67 hız alıyorum
  3. M

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

Nereden alacağımi çok iyi biliyorum satıcı amazonun kendisiydi ürün firsat olarak düştü ve anında tükendi bilin istedim sadece ek teki fotoğrafa bakabilirsin
  4. M

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

68 bine satıldı amazonda az önce
  5. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu iphoneyi ben gördüm kimse kullanmadığı için satilmaz elimde kalır diye almadım
  6. M

Yardım Hangi laptobu almalıyım

Çok şarjla işim yok aslında
  7. M

Hocam günlük işler ve programlar diyeyim bir şey lazım olunca maksat evde bulunsun
  8. M

Merhaba arkadaşlar 20bin civarında laptop alacağım hangi laptobu seçmeliyim fikrinizi belirtir misiniz? Kullanım amacı günlük işler ve programlar https://ty.gl/axncy5x5m22pv https://app.hb.biz/l41MpA5G2Fz8 kuponla 19.500tl oluyor https://app.hb.biz/Bj3WJC4PsUUe...
  9. M

🔥İndirim Lenovo Ideapad Slim 3 (Ryzen 7535HS, 8/512 GB) | 20 bin TL (6 taksit)

Hocam bende de var bios çok kısıtlı acaba nasıl değiştirdiniz
  10. M

Öneri Max 20 bine f/p leptop önerir misiniz?

Soruda belirttiğim gibi max 20 bin tl param var günlük kullanım için leptop arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  11. M

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Nasıl çektim hocam bende alayım bugün maç var
  12. M

Reis hangi kanalda maçlar ona göre bir deniyeyim beinsport falan açıyor
  13. M

Az önce yaptım tebrikler dedi ama kart falan girmedim şuan paketlerim kısmında böyle görünüyor olmuşmu sizce
  14. M

Eski pc ye Windows önerisi

Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama elimde eski bir masaüstü PC var. Özellikleri: İşlemci Intel Quad Q8400, ekran kartı ATI Radeon 2400, RAM 3GB 800MHz DDR2. Bu sisteme Windows tavsiyesi verebilir misiniz? Modlu modsuz fark etmez; akıcı olsun, donmasın yeterli. Aklımda...
  15. M

Bilgisayar toplama cok acıl yardıma ıhtıyacım var

Ramlari cikar tekrar tak
  16. M

Öneri 15 bin bütçe ile leptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 15 bin civarında güzel bir leptop almak istiyorum arada metin2 tarzı oyun oynuyorum ve Office programlarını kulllaniyorum bir kaç giriş seviye program kullaniyorum önceliğim en az 8gb ram 15.6 iç ekran 1080p çözünürlük olmasını istiyorum tavsiyelerini bekliyorum
  17. M

🔥İndirim Spigen Şarj Aletlerinde Sepette Ekstra 50₺ Kupon

47 olanı bilmiyorum da diğerleri geçmiş aylarda daha düşük fiyatlara satıldı
  18. M

🔥İndirim Spigen Şarj Aletlerinde Sepette Ekstra 50₺ Kupon

Linkler anasayfa yönlendiriyor
  19. M

❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

Next start pro 4k 2/32 1800tl ye çok daha iyi bir seçenek 1 ay oldu çok memnunum
  20. M

PC ye internet bağlamak

Usb ile internet paylaşımı işini çözer
Geri