Arama sonuçları: *

1. Ozan Samet

Bilgisayar Restart ve Kapatma Süresi Çok Uzun Sürüyor

Bilgisayarımda hiçbir problem yokken bi anda restart ve pc yi kapatırken 30 dk beklemeye başladım ekran da kapatılıyor yazıyor ama genede 30 dk 1 saat bekliyorum normalde böyle değildi. Geçende pc kapanmasına rağmen kasa fanları çalışmaya devam etti bütün ışıklar yanıyordu yardımcı olabilecek...
  2. Ozan Samet

PC aniden donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor

test nasıl yapcaz
  3. Ozan Samet

Opera GX beyaz çerçeve sorunu

bendede oluyor hatanın sebebi ne öğrendin mi?
  4. Ozan Samet

Kullanılan ram miktarı hakkında sorun mu var?

tmdır anladım teşekkürler.
  5. Ozan Samet

ne bilim bakınca tuhafıma geldi ondan dolayı dedim.
  6. Ozan Samet

ama benim 16gb ramim var ve sadece arkada google açık
  7. Ozan Samet

aslında merak ettiğim sağ altta kullanılan ram ve kullanılabilir ram 11 gb falan diyor onu merak ediyorum :D
  8. Ozan Samet

Bilen arkadaşlar acaba yardımcı olabilir mi ramin %100 ünü kullanıyormuyum tam anlamadım.
  9. Ozan Samet

İtopya Ekran Kartı Web de stokta yok lütfen yardım edin

neden peki youtubede performans bakımından Rx5500xt daha iyi
  10. Ozan Samet

Kankam bunun stoktan kalktığı zaman indirimli fiyatı 2050 tl filandı babamda tamam olur dedi alıcağımız zaman stoktan kalktı sen bana farklı kart öneriyorsun
  11. Ozan Samet

https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-5500-xt-pulse-oc-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ Alıcak olduğum ekran kartı forumdaki herkes 8GB al dedi tam alcağım zaman stoktan kalktı ve indirim kalktı babam 2000Tl den yukarı olmaz dedi ve bu ekran kartı hayal oldu acaba aranızda bu ekran kartı...
  12. Ozan Samet

Rx 5500xt OverClock Sorusu

:D HADİ İNŞALLAH KNKAM 1608388822 Eğer indirime girerse alırım onu Reis (Baba) 2k dan yukarı vermem dedi
  13. Ozan Samet

2k 1608388677 tm anladım çok teşekkür ederim
  14. Ozan Samet

Eğer çünkü 1845 mhz lik olanı bana sorun çıkarmassa he fps artışı oluyor onu alabilirim 1608388496 çok pahalı ama
  15. Ozan Samet

Teknobiyotiğin sitesine başlıkta OC yazıyor ama 1750mhz itopyada OC yazıyor 1845 mhz
  16. Ozan Samet

İki site arasında kaldım birinde overclock lu hali 1845 birinde ise 1750 diyor acaba hangisini alsam yardım ederseniz çok sevinirim. Overclock artında ekran ısı oranıda o denli artıyor ve eğer ekran kartında sorun olursa overclock garanti kapsamına girmiyor oyüzden 1750mhz liğimi alsam diye...
  17. Ozan Samet

İnternetten %100 verim alma performans arttırmanın yolları.

ben birazcık daha donanımsal şeyler arıyorum yapabilceğimiz ayarlar falan
  18. Ozan Samet

İnternetten %100 verim alma performans arttırmanın yolları.

İnternetim güzel bir internet güçlü ama ben bundan tam verim almak istiyorum daha performanslı olmasının yolları varmı youtubede birkaç video gördüm wifi ayarları falan yapılıyor ama ingilizce yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom